Без категория

Вандали върлуват на територията на град Банско

вандализъм 1

Общинското имущество на планинския град отново е станало жертва на вандалски прояви. В резултат на неправомерните и злонамерени действия на нарушителите, детската площадка в градския парк е напълно разрушена. Много майки с деца, както от града под Тодорка, така и от съседни населени места редовно посещаваха парка, а децата с радост си играеха на площадката. В настоящия момент, „благодарение” на вандалите това преимущество им е отнето.

вандализм 2

На силов тормоз е подложена оградата на детската площадка на улица „България”, а мрежата ограждаща тенис корта на същата улица е частично смъкната. Поражения са нанесени и на осветителни тела на ул. „Иконом Чучулайн”. Други обекти на вандализъм са информационна табела, намираща се до черквата „Св. Троица” и детска площадка на площад „Илинден”.

вандализъм 3

Най-ощетени oт тези безчинства са жителите на Банско. Те, освен че са лишени от възможността да използват изпочупеното имущество, със задължението си на данъкоплатци, ще трябва и да го плащат.

вандализъм 4

За да се спре, или поне да се намали тази порочна разрушителна практика, Ръководството на Общината моли всеки, който стане свидетел на подобно посегателство да сигнализира своевременно.

www.blagoevgrad.eu

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене