МГЕРБ – Дупница проведе организационно събрание в с. Баланово във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент

Организационно събрание по повод предстоящите избори за членове на Европейския парламент проведоха младежите от структурата на ГЕРБ – Дупница. Срещата се проведе с младежкия актив на политическата сила в село Баланово, а на нея присъстваха общинският координатор на МГЕРБ Лора Василева и Борислав Якимов – член на Областното ръководство на младежите.

„Полезните политики, които ГЕРБ реализира в различните сектори, променят облика на малките и големи населени места в България, а от подобрената среда за живот се възползват всички граждани“, заяви по време на събранието Лора Василева. Пред младите хора в Баланово тя разказа за инициативите с общественополезен фокус, които реализира младежката структура, подчертавайки че винаги се среща подкрепа от Областното и Общинско ръководство на партията. Председателят на МГЕРБ – Дупница обясни още, че има много възможности младежите да участват в различни форуми и събития, където да се запознаят с нови хора от цялата страна, както и да посетят Европейския парламент в Брюксел по покана на българските евродепутати.

Лора Василева и Борислав Якимов призоваха младите хора да гласуват на европейските избори на 26 май и да подкрепят листата с кандидати на ГЕРБ. „С подкрепата на европейската солидарност, с работата на българското правителство и кметовете по места се реализират полезни политики, които стигат до хората“, посочи Борислав Якимов. Той обясни, че младежите винаги се включват активно в предизборните кампании и благодарение на тяхната енергия и креативност партията постига добри резултати.

В събранието взе участие и Иван Кьосев – един от основателите на ГЕРБ в общината и от активните членове на политическата сила в региона. Той обясни, че се работи в посока откриване на клуб в с. Баланово, за да има място, където младите хора да се събират, да обменят идеи и да  реализират полезни инициативи за населеното място.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене