Ела да чуеш – как Европа ти помага за бизнес

Експерти в писането на проекти за европейско финансиране идват в Симитли с информация и насоки – как със средства от еврофондовете можем да инвестираме в бизнеса си.

Екипът на Областен информационен център – Благоевград е в Симитли в сряда, 10-ти април. Информационната среща на тема „Европейски средства в подкрепа на бизнеса“ е в заседателната зала на общинска администрация Симитли от 11.00 часа. По време на срещата ще бъдат представени активните в момента процедури „Подобряване на производствения капацитет в малките и средни предприятия“ по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ и „Умения“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“.

Симитли е включен в цикъла от информационни срещи за представяне на актуални възможности за подпомагане на бизнеса и работодателите със средства от ЕСИФ на тема „Европейски средства в подкрепа на бизнеса“.

Срещата е подходяща за всеки, но предимно за представители на бизнеса и работодатели, включително общински предприятия.Консултациите са безплатни, не е необходимо предварително записване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене