„Пирински стражи“  няма да участват  в НТП „По стъпките на Ботев и неговата чета“ поради морални и финансови причини, младите планинари обявиха още няколко  свои съобщения.

Младите туристи от клуб „Пирински стражи“  обявиха , че  тази година  няма да участват тази в НТП „По стъпките на Ботев и неговата чета“, поради морални и финансови причини . За сметка на това  пък „Пирински стражи“ обявиха, че  имат организирани  три  бивачни лагера и многобройни походи. Планинарите  категорично  заявяват, че не са членове на туристически дружества и  нямат нито един член в Гоцеделчевското туристическо дружество.

Те  подчертаха, че от доста време са доказали, че са сред най-добрите и не се нуждаят от членства в организации, които сами по себе си нямат стратегически план за бъдещето и че  „Стражите „продължават да изпълняват своя план за пролетта  и респективно плана за лятото!

 Изявлението на  младите планинари от „Пирински стражи“ ясно показва че има проблем който те могат и ще решат сами по- добре от всякога.

Затова и ние от Топ Преса им желаем успехи към мъдрите решения в името на единството на прекрасният им клуб.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене