Плейбой от „София – Ден и Нощ“ пощури тийнейджърки в Дупница

Един от любимците на зрителите от култовия сериал „София Ден и Нощ“ Мирослав Димитров пощури тийнейджърките от Дупница с появата си в края на миналата седмица. Той игра в ролята на Филип, който е бивш затворник, като с участието си веднага се превърна в разбивач на женски сърца.

Гостуването му в Дупница обаче бе свързано не са участието в сериала, а като водещ на найрейтинговото предаване по БНТ „Туризъм.бг“. Миро и екипът му, заснеха някои от забележителностите на града и региона за едночасовото предаване, което ще бъде излъчено на 6 април.

През целия ден, роденият в Русе актьор, който е с главна роля и в очаквания през есента комедиен хит „Връзкология“ бе обект на нападки от десетки момичета, които не пропуснаха да се снимат с водещия. Само за времето докато бе седнал на централно кафене заедно с уредника на Исторически музей-Дупница Емил Севдин, с който коментираха снимките, Миро на няколко пъти се „щракна“ с фенки на риалити-сериала, а впослдствие бе спиран и по улиците.

Димитров започна през есента на миналата година кариера и на водещ в предаването, като само за няколко месеца туристическото предаване се превърна в едно от най-рейтинговите предавания на националната телевизия заради различния и атрактивен начин на представяне.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене