Проблем с осветлението в Струмско

Струмчани отново се оплакаха от уличното осветление. В района зад кварталната поща от една година няма кой да подмени изгорелите крушки. “Там има 4 от по-ниските лампи. Едната не свети повече от година.

По- нагоре след площадката има два стълба, то единия даже вече са го счупили. Там липсват осветителните тела. Ние не сме къртици. Я проверете какво е осветлението района на ул. Броди № 20… Красота да ти е кеф да живееш там, а 300 метра по- надолу мрак и тъмнина. От началото на 2015 год. Се заговори за лед осветление. Добре сложете, но се допитайте до хората живеещи в района. Елате по- тъмно да видите кои зони са най- тъмни. Уж 21 век, а ние ходим до магазина с фенерче, срамота… Тук на главната улица (ул. “Яне Сандански”) при магазина е същото, точно над пешеходната пътека лампата не свети от една година.

А тая глупост кой я измисли, не знам… Да се поставят лампите на стълбовете, които щяха да са за тролеите. На тази голяма височина, над дърветата. Лятото какво да се любуваме на красивите листа, които са така добре осветени“!?!

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене