Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов с горещ коментар за пакета „Мобилност“ – идва ли краят на драмата за българските превозвачи

Върви се към приключване на сагата с пакета „Мобилност“. Това заяви  евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов във връзка с гласуването в момента на пакета „Мобилност“ в транспортната комисия на Европейския парламент.

„Много е важно как ще приключи днес работата на комисията – да видим кои поправки ще минат и кои ще отпаднат. Явно се върви към един вид разрешаване на тази сага, защото така или иначе тези, които са решили, по един или по друг начин ще успеят да вкарат в дневния ред на европарламента пакета „Мобилност“, прогнозира той.

„Трябва да изчакаме да приключи днес гласуването в транспортната комисия, за да видим как ще изглежда окончателно пакетът „Мобилност“. Очертава се един дълъг дневен ред, защото има 1600 поправки и всички с в полза на нашия транспортен бранш. Затова и трябва да изчакаме да видим как ще приключи днешното заседание на транспортната комисия“, добави Асим Адемов.

Припомняме, че днес по обяд започна гласуването в комисията по транспорт към европарламента на поправките в пакета „Мобилност“. Очаква се процедурата да приключи в късните часове днес, а в четвъртък той да бъде гласуван и в европарламента.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене