ВИДЕО: „Чавдар“(Етрополе) грабна точка като гост на на ФК Банско

„Чавдар“ (Етрополе) най-сетне успя да вземе точки от последните 4 мача срещу Банско, след като направи 1:1 като гост на стадион „Свети Петър“. Домакините пък за сефте завършиха с толкова ниска резултатност срещу своя съперник от 2 години насам. Това се случи, след като се повтори станалият негативен за банскалии сценарий с попадение в последната минута на двубоя. В този двубой те на всичкото отгоре завършиха с човек по-малко, след като в 85-та мин. Крайният резултат не бе предвещаван от събитията на терена в курортния град, където местният тим владееше по-често инициативата.

В 12-та мин. Илия Карапетров  отправи добър изстрел, но Христо Матев спаси. Около 54-та мин. Цветелин Цаковски пробва рефлекса на Абди Абдиков, за да дойде 71-та мин., когато влезлият като резерва Милен Василев с удар от 25 метра прати топката във вратат на съперника. В 89-та мин. след грешка в защитата, оставеният непокрит в малкото наказателно поле Николай Иванов изравни, отбелязвайки 21-то си попадение от началото на сезона, донасяйки точката на своя тим.

Гледната точка на наставниците на двата отбора за развитието на този мач. Читателите и зрителите могат да научат от интервютата с тях които те дадоха специално за Топ Преса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене