Ученици от Трето ОУ „ Братя Миладинови „ в Гоце Делчев с три международни отличия в Международния конкурс за рисунка и фотография, посветен на Световния ден на водата

Три награди от международен конкурс пристигнаха днес в  Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев които предизвикаха  огромна радост и удовлетворение .

Седмокласниците от  иновативното училище -Снежана Костадинова и Антон Янев постигнаха невероятен успех в Международния конкурс за рисунка и фотография, посветен на Световния ден на водата – 22 март.

Снежана Костадинова  е класирана на престижното второ  място в направление „Фотография“ и е наградена със сребърен медал, а Антон Янев получи  специалната награда  на кмета на град Русе и поощрителна награда в същото направление. Младите фотографи получиха и още други награди.

Организатори на конкурса са: Общински младежки дом – Русе и ВиК ООД – Русе.

Целта на конкурса е от една страна да развие таланта, въображението, уменията на младите творци, а от друга да осмисли значението на водата в и за живота на Планетата.

Общият брой на представените на конкурса творби в двете направления („Рисунка“ и „Фотография“) надхвърли 680, а участниците обхванаха всички региони на България и 12 държави от три различни континента, като: Индия, Египет, Франция, Италия, Словакия, Гърция, Португалия, Хърватия, Австрия и др.  В близките дни се очаква повече информация и снимки за фаворитите от Трето ОУ в Гоце Делчев постигнали наистина невероятен успех на  големият международен конкурс.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене