Свържете се с нас

Uncategorized

Кръстникът на „Фамилия Гейт“ топ полицай в Благоевград криел дъщеря си! Парадирал с влияние!

Публикувано

на

Дознателката Розалина Кьосева общувала с престъпника Владо Боклука, разследвали я от месеци, а според дсруга версия била негова тайна „съпруга“.

Зам.-шефът на полицията в Благоевград Георги Кьосев се опитвал да прикрие дъщеря си Розалина, която имала много близки отношения с криминален авторитет, познат в Югозапада като Владо Боклука, научи Топ Преса от свои източници. Щерката на топ полицая е дознател в местната полиция, срещу нея имало разработка от няколко месеца, но ченгетата все удряли на камък заради високия пост на таткото в системата на МВР.

Информаторите ни разкриха, че и срещу самия Георги Кьосев имало много жалби и сигнали, които потъвали незнайно къде. Топ Преса научи още, че когато Владо Боклука бил задържан, Розалина Кьосева му дала телефон, за да може бандитът да говори на воля от килията си. Такъв сигнал е бил подаден във „Вътрешна сигурност“, но проверка не била направена заради силното влияние на бащата, който парадирал с връзки с голям полицейски началник в София. Смята се, че Розалина е давала на приятеля си информация, която е свързана с разследването срещу него. В момента Боклука е в затвора, където излежава присъда за наркотици. За него има и издадена Европейска заповед за задържане в Гърция заради пласиране на фалшиви пари.

Снимки : lupa.bg

Открай време полицията в Благоевград е разделена на две групи с по три силни фигури вътре, като едните се опитват да натопят опонентите, че нарушават закона. Така с вражеска помощ сигналите срещу Кьосев достигнали до много високо ниво в София, което станало повод за провеждането на акцията.

„Задържаха го, но пак ще се измъкне, никой не вярва, че ще бъде в ареста за повече от няколко часа“, казаха пред сайта Lupa.bg запознати с положението в благоевградската полиция. Най-вероятно сега той ще бъде ползван само като свидетел. Това не е първа издънка на Георги Кьосев. Преди време зам.-шефът на МВР се забърка в скандал, като заплаши журналист, който отразяваше скандали в КАТ но в последствие същия журналист си наложи автоцензура и свали видеото и статиите срещу Кьосев.

Вчера обаче се случи немислимото – топ полицаят бе задържан в апартамента си в жк. „Еленово”. Пред медиите униформеният началник успя да каже само, че не знае какво се случва и ще сподели повече с медиите по-късно. Георги Кисьов бе отведен в сградата на областната дирекция за разпит.

Задържането е резултат от акцията, при която спецчасти на Вътрешното министерство влязоха в МВР-Благоевград заради връзките на дъщерята му Розалина със затворник от Бобов дол.

ТОП ПРЕСА ПРИПОМНЯ ЧЕ СКАНДАЛИТЕ ОКОЛО ГЕОРГИ КЬОСЕВ ТРЪГНАХА ОТ ВЕСТНИК БЛАГОЕВГРАДСКА ВЕСТ, А СТАТИЯТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК 

коментара

Uncategorized

Община Петрич ремонтира килийното училище в манастира “Свети Георги“

Публикувано

на

Сградата на килийното училище към манастир „Свети Георги“ имаше нужда от спешен ремонт, за да бъде съхранена.

В сградата на старото килийно училище са запазени две класни стаи, трапезария и магерница. 10 000 лв от Комисията по вероизповедания бяха отпуснати за укрепване на сградата, ремонт на покрива и вътрешно освежаване.

Според стари предания строителството на манастира „Свети Георги“ край село Гега започва още през 1848 г. В него първоначално е разкрито обществено килийно училище, което по-късно е преустроено в новобългарско. Манастирът „Свети Георги“ е една от дестинациите за исторически и религиозен туризъм, която Община Петрич се стреми да популяризира и развива през последните три години.

За постигането на тази цел ще започне и рехабилитация на пътя от с. Гега за с. Чурилово по проект на Община Петрич защитен по ОП „Развитие на селските райони“. Този участък е част от общо 12 км нови пътища, които ще се изградят по цитирания проект.

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

Тази седмица във вестник “ Градът „

Публикувано

на

  • И още за протестите в Гърмен! Какво точно искат хората там!
  • ДПС –БЛАГОЕВГРАД: ПРОЕКТЪТ ЗА ВИК- АСОЦИАЦИЯТА В БЛАГОЕВГРАД – МНОГО ВЪПРОСИ, МАЛКО ОТГОВОРИ!
  • Показват традициите на село Баничан във филм
  • „Турбината“ за планинско Гоце Делчев увеличава оборотите си
  • Комсалии от Гоце Делчев запретнаха ръкави и посадиха над 200 акации
  • Разследват скандален неврокопчанин за ексхибиционизъм!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ