Хороскоп за 26 март!

ОВЕН
Не се опитвайте да впечатлите някого със своята интелигентност. В крайна сметка може да направите самия себе си на глупак. Не разчитайте на красноречието си в трудни ситуации. Просто оставете нещата да минат покрай вас. Неуспехите ви създават чувство на неудобство, но пък се превръщат в предимство.

ТЕЛЕЦ
Може би ще пропуснете уговорена среща, но не по своя вина. Не се тревожете и не изпитвайте угризения, изходът й едва ли е щял да бъде благоприятен. В бъдеще ви очакват далеч по-примамливи възможности. Денят е подходящ за замисляне на рекламна стратегия, бъдете настойчиви.

БЛИЗНАЦИ
С новините по пощата ще получите интересно предложение за работа. Но предложеното заплащане няма да бъде достатъчно, за да ви изкуши да се откажете от досегашното си положение. Отдавна отлагате телефонен разговор с по-възрастен роднина. Днес вече е крайно време да го направите.

РАК
Преценете внимателно състоянието на дома си и проверете дали разполагате с всичко, което ви е необходимо. Ако положението ви се промени, може да се наложи да потърсите по-престижно жилище. Няма да изпитвате обичайното безпокойство и ще можете да обмислите идеите си докрай. Съсредоточете се върху практични въпроси.

ЛЪВ
Вниманието, което ще окажете на възрастните хора, ще бъде важно. Вие ще намирате техните разговори за дребнаво досадни, но бъдете сигурни, че ще спечелите тяхната признателност. Ще разберете, че сдържаността е ваше предимство. Предстои ви среща, която ще ви донесе удовлетворение. Бъдете толерантни!

ДЕВА
Нуждата ви да оставите непокътнати вашите финанси може да се окаже неблагоприятна за други. Те вероятно считат, че е по-подходящо да не оставате верни на идеите на общността и да бъдете по-свободни. Прогресът не може да бъде повлиян дори и от нечие негативно отношение. Събудете се най-накрая! Очаквайте придобивки!

ВЕЗНИ
Внимавайте, ако участвате в преговори или сключвате договори в службата. Първо проверете дали са законосъобразни. По-възрастен човек или колега ще ви помогне да доведете нещата докрай. Ще имате чувството, че сте постигнали нещо голямо. Всъщност днес трудът ви може да получи обществено признание.

СКОРПИОН
Тайна кореспонденция ще ви създаде неприятности. Ще се наложи написаното есе да се преработи. Ще се приеме добре въпреки вашите лоши предчувствия. Възрастни хора ще се опитват да ви дават съвет. Струва си да ги изслушате. Направете равносметка на изминалите работни дни. Очаква ви път на далечно място!

СТРЕЛЕЦ
Онези от вас, които искат да инвестират в недвижими имоти, нека направят това само чрез участие в смесено дружество. Добър професионалист ще подготви договора с партньора ви и ще намали страховете ви от новото начинание. Стари сгради, които можете да обновите, ще ви донесат големи печалби впоследствие.

КОЗИРОГ
Не прибягвайте до помощта на експерти, за предпочитане е сами да изложите вашата позиция. Ако имате проблеми в общуването с партньора, може би е добре да обсъдите заедно причините. Дружбата ви може да се задълбочи, ако бъдете по-малко подозрителни. Мнителни сте към близките си, но успехът ви съпътства.

ВОДОЛЕЙ
Не вярвайте на всичко, което прочетете в медицинските списания. То може само да ви накара да си втълпите, че страдате от много болести. Проявете здрав разум и вместо за лекарства, похарчете парите си за нещо, което ще подобри тонуса ви. Това може да бъде някакъв спортен уред, например колело или велоергометър. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

РИБИ
Една покана за Рибите ще се окаже не толкова привлекателна, колкото сте очаквали. При уреждането на интимна среща вероятно ще объркате посоченото място. Записвайте внимателно съобщенията за вас. Сигурно ще ви се иска да се посветите на нещо по-творческо, но телефонните обаждания няма да ви оставят на мира. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене