Хороскоп за 25 март

ОВЕН

Първият ден от седмицата на Овен ще донесе пълно доволство и възвишено душевно състояние може би поради факта, че в семейството ви цари разбирателство и хармония. При някои от вас усещането за щастие е плод на конкретен контакт, който е делови и ви предоставя възможност за значителен напредък в доходите.

ТЕЛЕЦ

При Телците денят дава известни надежди, но някои, които разчитат предимно на финансов успех, по всяка вероятност ще останат недоволни. Изследвайте задълбочено предложенията, на които най-много се надявате. Прекрасен е понеделник, защото ще достигнете до признание, което ще завърши с бракосъчетание.

БЛИЗНАЦИ

Успокоени сте, настъпва социална промяна, чувствате се като нови хора. Едни от вас са доволни от контактите, които ще осъществят в понеделник. За други настъпва успокоение и сигурност във връзка с професионалната им изява, а трети въобще не мислят за работа и ще се отдадат изцяло на жадувания отдих.

РАК

Днес повечето от Рак са радостни и възторжени. Повишената чувствителност и доброто настроение са първите сигнали за промените, които ви очакват на социално ниво, където започва вашият нов живот. Активизирайте се и действайте целенасочено. Виждате враг във всеки от хората, с които работите. Някои ще пътуват.

ЛЪВ

Лъвовете навлизат в благоприятен период, който има значителни характеристики от гледна точка на реализация. Настъпват промени в контактите и действията ви. Случаите на безплодност в работата и пречки от всякакъв вид ще бъдат изолирани вече. Впрегнете всичките си сили, за да се реализирате.

ДЕВА

Девите посрещат делника унесени в спомени и с явно желание това състояние да продължи по-дълго. Но денят има своите изисквания и ще ви принуди да действате според плановете ви, свързани с пътуване или деловия живот. Вероятността да реализирате своите професионални възможности е много голяма.

ВЕЗНИ

Днес ще настъпи промяна за родените под Везни, ще започне с настроението ви, което на моменти ще бъде добро, а после лошо. Обърнете внимание какви са факторите, които създават лошото ви настроение, и мислете върху тях. Насочете усилията си в тази посока и действайте. Ако си помогнете – успехът ви е пълен.

СКОРПИОН

Вие също навлизате в нов етап на своя живот. Той идва след една вътрешна промяна, която за почти всички вече е факт. Предстои ви огромна лична и професионална реализация. Положителните сили действат непрестанно върху вас. Днес се подгответе психически за работа, която ви предстои. Не се претоварвайте!

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците са облагодетелствани и могат да реализират намеренията си. Все още мнозина бягат от отговорност и се движат инертно. Не се заблуждавайте, че това може да продължи дълго. Направете ревизия на контактите си, на приятелското обкръжение и хората, на които разчитате. Променете стила си на работа. Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

КОЗИРОГ

Днес не очаквайте нищо лошо да се случи. Единственото, което лично вие трябва да предприемете, е по-дълговременно планиране и твърдо да отстоявате взетите решения. Реализацията ви е на високо ниво и е извън всякакво съмнение. Намирате се в състояние на подем и нищо не е в състояние да ви се опре. Днес се очертават и много ползотворни контакти.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са емоционални в понеделник, но и твърде фини. Вашето израстване се осъществява постепенно и неотменимо. Гаранция за това всеки от вас може да има по един признак, който е характерен за вас днес. И той е именно спокойствието. Предстоят ви нови запознанства и делови успехи. Бъдете проницателни. Разчитайте на собствените си възможности.

РИБИ

Понеделник е важен ден за Рибите. Днес мнозина ще осъзнаят, че извършват много празни действия и разчитат на фантазии. Променете досегашния си стил и ще навлезете в полето на личната изява. Денят е благоприятен за домашни занимания, делова дейност или лична реализация. Действайте бързо и ще успеете. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене