Снежанка Пенова: „Девойка Кюстендилска пролет“ е един от най-истинските конкурси в България!

Снежанка Пенова е „Девойка Кюстендилска пролет“ за 2019 година. Тя е ученичка от ПГИМ „Йордан Захариев“. Наградата на победителката връчи кметът Петър Паунов. Снежанка получи 1500 лв. от Община Кюстендил. Журито бе съставено от 28 носителки на титлата „Девойка Кюстендилска пролет“. „Уникално се чувствам, не съм го очаквала. Пожелавам на кюстендилци да бъдат здрави, щастливи, обичани и най- вече да продължават да се усмихват, защото усмивката е най- важното нещо. На себе си пожелавам успехи и здраве”, заяви след награждаването победителката Снежанка Пенова.  Ние се свързахме с нея, за да разберем коя е хубавицата с приказното име Снежанка…

Представи се на нашите читатели…

– Казвам се Снежанка Пенова На 17 години съм от град Кюстендил. Уча в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев“ – специалност банково дело. През свободното си време обичам да пея и танцувам. Занимавам се с благотворителни каузи. Ходя на уроци. Излизам с приятели. Забавлявам се общо взето.

Тоест не скучаеш?

– Изобщо не. Графика ми е пълен.

Разкажи за конкурса. Кой беше човекът, който първи те подкрепи? Ти сама ли взе решението да участваш в него?

– Приятелите и семейството ме подкрепиха и записаха. Те ми дадоха кураж първоначално. Постоянно ми повтаряха да се запиша. Че е хубаво. Затова и се записах.

Имаше ли някакви очаквания? Нещо подсказваше ли ти, че ще спечелиш?

– Изобщо не очаквах, че ще спечеля. Нищо не ми го подсказваше. Като гледах другите момичета, които участваха, не се възприемах за нещо повече от тях. Мислех си, че някой друг ще вземе тази титла, а всъщност я взех аз. Все още не мога да повярвам. Все още ми е тръпка.

Как се чувстваш сега като „Девойка Кюстендилска пролет“2019?

– Еуфорията ми намаля, но се чувствам много добре. Определено е гордост да носиш тази титла. Чувствам се страхотно.

Какво предстои сега от тук нататък?

– Незнам. Надявам се на много успехи, здраве, щастие. Всичко най-хубаво си желая….

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене