Солен кейк със спанак

ВРЕМЕ-60 мин.

ПОРЦИИ – 6

ПРОДУКТИ
4 бр.яйца
1/2 ч.ч.олио
1 ч.ч.краве кисело мляко
150 гр.сирене краве
1 ч.ч.брашно тип 500
1 пак.бакпулвер
400 гр.спанак
1 ч.л.ким
Начин на приготвяне
Разбийте яйцата, прибавете постепенно олиото ( на тънка струя), млякото, 2/3 от сиренето, брашното, смесено с бакпулвера и ситно нарязания спанак. По желание може да го смесите с малко копър.

Изсипете в намазана с масло тава. Поръсете с ким и останалото сирене.

Печете в загрята фурна на 180 С. Поднесете с кисело мляко.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене