Слух породи нова вълна от недоволство спрямо Бербатов

Пука ли му на Бербатов за България?

България стартира днес европейските квалификации, а първото препятствие е Черна гора. Мачът е от 19 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

От няколко дни из футболното ни пространство се коментира дали Димитър Бербатов ще бъде на трибуните и дали ще подкрепи националите.
Някои твърдят, че на Митко не му пука и изобщо не го интересува предстоящия двубой.

Източници на БЛИЦ обаче разкриха, че това изобщо не е така. Да, шансът Бербо да се появи на стадиона граничи с нулата, но той ще гледа мача по телевизията и ще стиска палци за България.

Според мълвата преди няколко дни на въпрос на свой близък дали се интересува от предстоящите евроквалификации, Митко отвърнал: „По-важни са ми други неща, свързани с личния ми живот”.

Именно този слух породи нова вълна от недоволство спрямо Бербатов.

„Глупости на търкалета! Разбира се, че му пука. Нали е българин, нали е бивш национал, нали държи рекорда за най-много голове за представителния ни тим. Знаете, че той много, много не обича да ходи по стадионите. Рядко го прави. Виждате, че не винаги е на мачовете на Берое, където треньорският щаб са негови хора. Но е сигурно, че се вълнува от квалификациите. Нека не забравяте, че Бербатов не храни лоши чувства към селекционера Петър Хубчев”, заявиха информатори на най-четената агенция.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене