На 15 март 2019 г. се състоя Благотворителния пролетен бал за набиране на средства и материали за филма „И аз съм от ГрадЪ“

На  15 март 2019 г. в ресторант „ОРБЕЛ“ град Гоце Делчев по инициатива на продуцентска къща ВИЗЗАРТ ООД , РОТА РИ КЛУБ Гоце Делчев, фондация НЕВРОКОП 1“ и бизнес клуб НИКОПОЛИС“  се състоя Благотворителния пролетен бал за  набиране на средства  и материали за филма „И аз съм от ГрадЪ“ 

Присъстваха 114 души родолюбци от гр. Гоце Делчев, кметове от региона с. Делчево, с. Тешево, бизнесмени, представители на интелигенцията и обикновени жители на Града.

На бала беше набрана сумата от 6000 лв. за началото на филма “И аз съм от ГрадЪ“  в търг от художествени произведения  автентични носии и кулинарни изделия  и томбола.

В търга участваха картина на художника Николай Маринов / Ротари клуб/, автентични носии от Неврокоп, чорапи от с. Баничан /реплика на чорапите подарък за сватбата на Хари и Мейгън/, куфар от Застрахователна компания „GRAVE“ и др.

 В томболата произведенията на две известни писателки от ГрадЪ Шерин Салимова „Искрица живот ,зрънце щастие“ и Елена Стаменова „Лично пространство“- поезия.

С тази малка сума продуцента и екипа на филма се ангажираха да направят първите снимачни дни на филма през месец май.

Вечерта премина в прекрасното настроение на присъстващите под музикалният съпровод и участие на Ирина Паскалева, оркестър „Щуро Маке“ и DJ Мати.

Екипа на филма благодари на кмета Владимир Москов, който даде зелена светлина на този проект преди 6 месеца.

Благодарим на присъстващите на Благотворителният пролетен бал :

Зам.-кмета на Община Гоце Делчев г-н Саид Иброш

 Иван Панайотов кмет на с. Делчево

     

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене