Свържете се с нас

Скандали

Андон Балтаджиев от Г. Делчев: Тровят кучета в града! Знам кой е! Да ме чака на лична среща!

Публикувано

на

Балтаджиев публикува снимка на отровения си домашен любимец!

Председателят на НПО „Активна съвест“, Андон Балтаджиев излезе от името на представляваната от него неправителствена организация, заради системното тровене на кучета в град Гоце Делчев. „Чрез медиите искам да се обърна до обществеността. Само преди ден, домашното ми куче беше отровено, заедно с него още няколко кучета, бяха изтровени в квартала в който живея. От днес тръгвам на лична битка с човека, който ги трови. Знам го кой е. Да ме чака на лична среща. Чрез дадената ми трибуна от Топ Преса, искам да се обърна към всички с подобни проблеми. Свържете се с мен и сдружението и заедно да потърсим справедливост за убитите животни…“ заяви Балтаджиев пред нашата медия. Проблемът с тровенето на кучета, не е от днес, в Топ Преса валят от месеци подобни сигнали. Последният беше от село Мосомище, домашно куче отровено с парче салам напоено с отровата Каунер в близост до детска площадка. Какво би станало ако отровата попадне в ръцете на някоя дете, питаме ние? Проблемът наистина е сериозен и трябва да се вземат мерки, коментират жители на град Гоце Делчев.

коментара

Новини

На вниманието на МВР! Питбул без намордник, без каишка, тича пред собственика си до детска площадка…

Публикувано

на

Разходките на звяра са ежедневни и опасни!

С нас се свърза една много разтревожена гражданка на гр. Благоевград и по-точно жителка на кв. Струмско. Намираме се на ул. „Броди“ № 36, за да разговаряме с нея, какво точно я притеснява и какво не и дава мира през последните няколко дни.

Здравейте! Разкажете ни какво Ви притеснява?

– Здравейте. Майка съм на три годишно момиченце, което всекидневно разхождам навън по детските площадки. Живея на ул. „Броди“ № 36. Любимата площадка на детето ми е тази, която се намира точно до пешеходната алея между ул. „Яне Сандански“ и ул. „Броди“. Всекидневно по тази пешеходна алея засичаме едно момче с колело, което разхожда един черен страшен питбул.

Как така го разхожда с колело?

– Момчето кара колело, а кучето тича до него без каишка и намордник. Винаги дърпам детето си настрани когато видя, че приближават. Даже се наложи да започна да си записвам горе долу кога те излизат на разходка, за да не излизаме ние. Детето ми го е страх от кучета. Мен също. Да не говорим, че това страшно куче се движи и без намордник….

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

коментара

Продължете с четенето

Новини

Грозни гледки от Благоевград! На вниманието на Кирил Манов – главен инспектор «Обществен ред» към Община Благоевград!

Публикувано

на

Г-н Манов, това което показваме днес в рубриката ни „Грозни гледки от Благоевград“ е нещо, което вашите подчинени не бива да допускат да се случва втори път. Обаче те го допуснаха и затова тези спящи „хубавци“ влизат в рубриката ни. Този човек сериозно си поспа в центъра на Благоевград, повече от два часа. По фрапиращото е, че си беше  полегнал пред сградата на общината. То приятно бе…., фонтаните охлаждат въздуха пък и Andrea Bocelli му пее „Con Te Partirò“, как човек да не си полегне?

Мислехме да не го показваме, просто да си затворим очите за тази нередност… Но само два дни по-късно обективите ни…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ