/СНИМКИ/ Семейство от Сатовчанско издирва 27 годишният си син –гурбетчия в Англия

ДА ПОМОГНЕМ !!!

Семейство Качанови от сатовчанското село,  Долен вече повече от месец са  в невероятна тревога и стрес .

От  8-ми  февруари  те нямат никаква връзка с изчезналият мистериозно  техен син  Валентин Качанов който от три години работи в Англия и почти всеки ден се е обаждал на родителите си .

От 8-ми февруари  обаче телефонът на момчето замлъкнал  а никой от приятелите му в Англия нито  го е виждал нито чувал .

Семейството е подало сигнали за изчезването на синът им Валентин Качанов в английската и българската полиция и Интерлол и се надяват издирването да е започнало  и да доведе до щастлива развръзка .

 

Ето какво пише негов приятел  с който са били заедно в Англия и   който е бил уведомен за изчезването на Валентин от неговата майка  :Пускам този призив с цел да се опитаме да открием един сънародник, който е в неизвестност от 8 Февруари 2019 година.

 

Майка му се свърза с мен с молба , ако може да помогна да намерим сина й.

Валентин е живял и работил в Grays ,градче в преградията на Лондон .

Последно е говорил с майка си на 8 февруари.

На 9-ти февруари е излязъл от квартирата, която е споделял с приятел и не се е върнал повече.

В квартирата са паспорта му, други документи, всичкия му багаж. Телефонът му известно време е давал свободно, сега вече дава че не може да се свърже с него никой.

Майка му, която е в България, се в свързала с българска полиция и Интерпол. Английска полиция е ходила няколко пъти в дома му, но до момента нищо.

Валентин се е разбирал с майка си, баща си и сестра си и не е имал причини да спре контакта си с тях. Никой от приятелите му във Великобритания не се е чувал с него. Валентин живее в Англия от около 3 години.

Странното е, че е пропуснал да се обади за рождения ден на баща си, както и да поздрави и майка си за 8-ми март. Неща които той винаги ги е правил до сега.

 

Определено родителите и сестра му, които са в България  се притесняват, че нещо неприятно може да му се е случило и за това не може да се свържат с него.

Моля ако някой сънародник, знае нещо за Валентин да се свърже с мен и аз ще предам инфото на родителите му.

 

Нека заедно се опитаме да помогнем ако можем и разберем какво се е случило със този наш  сънародник.

 

С мен може да се свържете на телефон 077 86 06 70 76 на имейл atanas@chikov.com или по фейсбук.

 

Моля разпространявайте и споделяйте поста и информацията възможно повече хора да научат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене