Свържете се с нас

Таблоид

/СНИМКИ/ Семейство от Сатовчанско издирва 27 годишният си син –гурбетчия в Англия

Публикувано

на

ДА ПОМОГНЕМ !!!

Семейство Качанови от сатовчанското село,  Долен вече повече от месец са  в невероятна тревога и стрес .

От  8-ми  февруари  те нямат никаква връзка с изчезналият мистериозно  техен син  Валентин Качанов който от три години работи в Англия и почти всеки ден се е обаждал на родителите си .

От 8-ми февруари  обаче телефонът на момчето замлъкнал  а никой от приятелите му в Англия нито  го е виждал нито чувал .

Семейството е подало сигнали за изчезването на синът им Валентин Качанов в английската и българската полиция и Интерлол и се надяват издирването да е започнало  и да доведе до щастлива развръзка .

 

Ето какво пише негов приятел  с който са били заедно в Англия и   който е бил уведомен за изчезването на Валентин от неговата майка  :Пускам този призив с цел да се опитаме да открием един сънародник, който е в неизвестност от 8 Февруари 2019 година.

 

Майка му се свърза с мен с молба , ако може да помогна да намерим сина й.

Валентин е живял и работил в Grays ,градче в преградията на Лондон .

Последно е говорил с майка си на 8 февруари.

На 9-ти февруари е излязъл от квартирата, която е споделял с приятел и не се е върнал повече.

В квартирата са паспорта му, други документи, всичкия му багаж. Телефонът му известно време е давал свободно, сега вече дава че не може да се свърже с него никой.

Майка му, която е в България, се в свързала с българска полиция и Интерпол. Английска полиция е ходила няколко пъти в дома му, но до момента нищо.

Валентин се е разбирал с майка си, баща си и сестра си и не е имал причини да спре контакта си с тях. Никой от приятелите му във Великобритания не се е чувал с него. Валентин живее в Англия от около 3 години.

Странното е, че е пропуснал да се обади за рождения ден на баща си, както и да поздрави и майка си за 8-ми март. Неща които той винаги ги е правил до сега.

 

Определено родителите и сестра му, които са в България  се притесняват, че нещо неприятно може да му се е случило и за това не може да се свържат с него.

Моля ако някой сънародник, знае нещо за Валентин да се свърже с мен и аз ще предам инфото на родителите му.

 

Нека заедно се опитаме да помогнем ако можем и разберем какво се е случило със този наш  сънародник.

 

С мен може да се свържете на телефон 077 86 06 70 76 на имейл atanas@chikov.com или по фейсбук.

 

Моля разпространявайте и споделяйте поста и информацията възможно повече хора да научат.

коментара

Таблоид

Общинска администрация –Белица организира традиционното пролетно и Великденско почистване

Публикувано

на

В рамките на кампанията жителите ще могат да се освободят от натрупаните излишни вещи, както в жилищата, мазетата и таваните си, така и да се погрижат и за районите около жилищните домове, междублоковите пространства, кварталните паркове и места за отдих.

Кампанията ще стартира на 22.04.2019г. и ще продължи до 24.04.2019г.

Провеждането й ще позволи всеки, който желае да почисти дома си и околното пространство, като събраните отпадъци ще бъдат извозени своевременно.

За всички участници ще бъдат осигурени ръкавици и чували за събиране на отпадъците. По обемистите предмети и дървесни клони трябва да се поставят извън контейнерите, в непосредствена близост до тях.

Заявки за включване в почистването ще се приемат в стая 104 на ОА-Белица.

Всички инициативи на граждани за почистване получават и ще получат подкрепа и съдействие, както за организиране на кампаниите с консумативи и логистика, така и за извозване и депониране на събраните отпадъци.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Всички щъркелови гнезда в гоцеделчевското село Баничан вече са осиновени

Публикувано

на

На стълбовете под тях са поставени табели с осиновителите – местни жители и хора от цялата страна, представители на институции, предаде БНР.

Осиновяванията са част от инициативата „Осинови щъркелово гнездо“, реализирана от местното читалище в партньорство с Българското дружество за защита на птиците.

Село Баничан се прочу преди три години с единственото у нас щъркелово гнездо под видеонаблюдение. В него живеят Пролетка и Изгрев. Гнездото им е осиновено от Мария и Хироюко от Япония. Когато те се свързали в социалните мрежи с Румяна и Митко, вече всички гнезда били осиновени.

Инцидент от преди месец със застрелян щъркел в Хаджидимово провокира природозащитни организации да се обърнат към местните хора с апел да се погрижат за птиците. Така се ражда идеята да предложат за осиновяване гнездата на щъркелите. За броени дни и два и отзвук от далечна Япония.

Специално приложение показва схема на осиновените щъркелови гнезда в Баничан. Скоро тя ще бъде обогатена с точния адрес на щъркеловите семейства в целия гоцеделчевски район, които също могат да бъдат осиновени.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ