Свържете се с нас

Таблоид

/СНИМКИ/ Семейство от Сатовчанско издирва 27 годишният си син –гурбетчия в Англия

Публикувано

на

ДА ПОМОГНЕМ !!!

Семейство Качанови от сатовчанското село,  Долен вече повече от месец са  в невероятна тревога и стрес .

От  8-ми  февруари  те нямат никаква връзка с изчезналият мистериозно  техен син  Валентин Качанов който от три години работи в Англия и почти всеки ден се е обаждал на родителите си .

От 8-ми февруари  обаче телефонът на момчето замлъкнал  а никой от приятелите му в Англия нито  го е виждал нито чувал .

Семейството е подало сигнали за изчезването на синът им Валентин Качанов в английската и българската полиция и Интерлол и се надяват издирването да е започнало  и да доведе до щастлива развръзка .

 

Ето какво пише негов приятел  с който са били заедно в Англия и   който е бил уведомен за изчезването на Валентин от неговата майка  :Пускам този призив с цел да се опитаме да открием един сънародник, който е в неизвестност от 8 Февруари 2019 година.

 

Майка му се свърза с мен с молба , ако може да помогна да намерим сина й.

Валентин е живял и работил в Grays ,градче в преградията на Лондон .

Последно е говорил с майка си на 8 февруари.

На 9-ти февруари е излязъл от квартирата, която е споделял с приятел и не се е върнал повече.

В квартирата са паспорта му, други документи, всичкия му багаж. Телефонът му известно време е давал свободно, сега вече дава че не може да се свърже с него никой.

Майка му, която е в България, се в свързала с българска полиция и Интерпол. Английска полиция е ходила няколко пъти в дома му, но до момента нищо.

Валентин се е разбирал с майка си, баща си и сестра си и не е имал причини да спре контакта си с тях. Никой от приятелите му във Великобритания не се е чувал с него. Валентин живее в Англия от около 3 години.

Странното е, че е пропуснал да се обади за рождения ден на баща си, както и да поздрави и майка си за 8-ми март. Неща които той винаги ги е правил до сега.

 

Определено родителите и сестра му, които са в България  се притесняват, че нещо неприятно може да му се е случило и за това не може да се свържат с него.

Моля ако някой сънародник, знае нещо за Валентин да се свърже с мен и аз ще предам инфото на родителите му.

 

Нека заедно се опитаме да помогнем ако можем и разберем какво се е случило със този наш  сънародник.

 

С мен може да се свържете на телефон 077 86 06 70 76 на имейл atanas@chikov.com или по фейсбук.

 

Моля разпространявайте и споделяйте поста и информацията възможно повече хора да научат.

коментара

Таблоид

Сложиха на тезгяха кафето „Младост“ в центъра на Гоце Делчев! Искат му € 300 000!

Публикувано

на

„Младост“ както бе известно дълги години – кафе -„Малибу“, заведението намиращо се в сградата на ОБС – Гоце Делчев е обявено за продан.

Агенцията на местен общински съветник го е обявила за сумата от 300 000 евро.
Ето какво пише в обявата, взета от сайта имоти.бг.

„Продава се работещ, напълно оборудван кафе-бар в идеален център на град Гоце Делчев. Заведението се предлага с цялото оборудване видимо на снимките. Налична е и оборудвана кухня.“

Последните години заведението наистина работеше в криза след криза. Старият собственик финансово закъсал бе ипотекирал имота, наематели едвам издържаха да плащат сметките си.
Вижда се, агонията свърши и собственикът се е предал.

Въпрос на време е да видим дали ще се намери някой да му брои близо 600 000 лева за въпросния имот. И да се намери паралия, трудно ще се разработи това кафе, да се намери качествен персонал е почти невъзможно, а и последно време барът се превърна в пушилня за младите, които се „лигавят“ на по едно кафе или вода, а това разходи не плаща, коментират темата познавачи на бизнеса и заявяват убедено – за толкова пари – избиване на инвестицията е почти невъзможна.

Вестник “ Градът  “

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Деца катерят гигантски скали в Неврокопско

Публикувано

на

С трениране на техника на катерене и спускане по отвесна скала пещерен клуб „Прилеп“ в  Гоце Делчев откриха новата пещерняшка учебна година. Младите спелеолози, членове на клуба,  приложиха и усвоиха на практика наученото при теоретичното запознаване с тази техника. Клубът в Гоце Делчев е единственият оцелял пещерен клуб в Югозападна България, което обяснява и членуването на запалени спелеолози от Петрич и Благоевград.

При съвместното обучение, под вещото ръководство на опитните клубни инструктори, младите пещерняци приложиха знанията как да покорят отвесната, около 80-метрова скала в местността „Момина кула“ край гр. Гоце Делчев. Възхищение предизвика героичното изкачване на стената от Таня Благоева от Петрич и ученичката от Гоце Делчев Теодора Бързева. Усвояването на такава техника се налага при проникване в така наречените „каскадни пещери“, при което често се налага спускане и изкачване на подобни стени.

В пещерен клуб „Прилеп“ възрастовата палитра на членовете варира от 11 до 73 години. Впечатляващ е ентусиазмът на 11-годишният Милко от Петрич и 15-годишните Лили и Мими от Гоце Делчев и Благой от Петрич, които със завидни умения и сръчност усвояват уроците по пещерно дело. Сходните интереси към екстремни преживявания и любов към природата обединяват членовете на клуба в един сплотен колектив и истинско, неподправено приятелство между хората от трите града. Традиционно всяка пещерна експедиция завършва с вечер край лагерния огън с любими песни, китарен звън и незабравими спомени.

Вестник “ Градът “

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ