Множество надрусани и пияни водачи спипани по пътищата в Пиринско през почивните дни

На 15.03.2019г. около 21:30 часа по ул.“Иван Галчев“ в Добринище, З.Е. на 27г. от същия град  е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ след употреба на наркотични вещества са установилли при проверка униформени .

Същия ден около 20:20 часа в Банско, е бил спипан зад волана на лек автомобил „Мерцедес“надрусан Г.Д.на 28г.  от Добринище   и гръцкия гражданин Д.В. на 26 години който в района на Кулата е управлявал лек автомобил „Хонда Сивик“ след употреба на наркотични вещества

Вчера, около 00:45 часа по ул.“Отец Паисий“ в Петрич, , И.Н.на 28 години от същия град  е бил също заловен от полицейските служители  да  управлява лек автомобил „Фолксваген Голф“ след употреба на наркотични вещества.

 

Дълъг е и списъка на пияните водачи  в област Благоевград дръзнали да седнат зад волана  след употреба на алкохол .

На 16.03.2019г. около 03:25 часа по ул.“Дж.Баучер“ в Благоевград е  бил спипан Х.П. на 34г. от с.Селище  който е управлявал лекият си  автомобил „Фиат Браво“ с наличие на 1,37 промила алкохол в издишания въздух.

Същия ден  на път II-84 в района на Якоруда, В.Б.на 36г.от  село с.Конарско, е управлявал лек автомобил „Хюндай“ с наличие на 1,41 промила алкохол в издишания въздух.

Вчера пък ,  около 22:50 часа по ул.“Манастирски ливади“ в Гоце Делчев, полицаите да попаднали и на пияна водачка . Това е  Р.Ю. на 53г. от Гоце Делчев която  е управлявала лек автомобил „Форд“ с наличие на 1,28 промила алкохол в издишания въздух.

Също вчера  около 16:50 часа по пътя от благоевградското село ,Зелен дол към Благоевград,  униформените са спипали и рекордьора  на седмицата . Това е 57 годишния М.С. от Благоевград който е управлявал лекия си  автомобил „Деу Матиз“ с наличие на рекордните 2,79 промила алкохол в издишания въздух.

Срещу всички заловени надрусани и пияни водачи са образувани  досъдебни производства  които ще им донесат   глоби и отнемане на шофьорските книжки  за месеци наред .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене