Зам. директорът на училището в Рибново, Феим Османов е новият  лидер на младежите от ГЕРБ в общ. Гърмен, за организационен секретар младежите  избраха горския стражар от Дебрен,  Ибраим Чаушев

Заместник директора на училището в Рибново ,Феим Османов  днес  на отчетно изборно събрание на общинската структура на Младежи ГЕРБ в  община Гърмен   бе номиниран и избран единодушно за председател на МГЕРБ в община Гърмен .

За организационен секретар  на младежката структура присъстващите млади хора от почти всички населени места  в община Гърмен  избраха  горският стражар от село Дебрен, Ибраим Чаушев.

 Събранието премина в духа на предстоящите избори, като новоизбрания общински лидер на МГЕРБ  в община Гърмен, Феим Османов   бе категоричен, че през 2019г.,структурата ще се поздрави не една , а две изборни победи.

В гърменското село  Дебрен днес младежите от община Гърмен  проведоха  отчетено-изборно събрание  на което присъстваха младежи от почти всички населени места  в общината.

Гости на  събранието бяха евродепутатът Асим Адемов, членът на НИС на МГЕРБ Осман Ислямов, областният председателя на Младежи ГЕРБ-Благоевград ,Венцислав Хросинков, както и кметове и общински съветници  сред които и  новоизбраният председател на ЖГЕРБ Даниела Пидева, кмет на село Скребатно.

  Събранието бе ръководено от общинския председател на ГЕРБ – Гърмен ,Верхад Ислямов, който представи гостите, които от своя страна изразиха увереност, че новото ръководство на Младежи ГЕРБ  и мсички членове на структурата ще участват активно в политическия живот в общината и ще проведат множество инициативи, с които да покажат готовността на партията за предстоящите избори.  След избора , да поздравят новоизбраното ръководство и всички присъстващи на отчетно изборния форум  думата взеха   общинския председател на ГЕРБ 9Гърмен  Верхад Ислямов, евродепутата Асим Адемов който е и  кандидат за евродепутат в новият състав на  Европейския парламент , председателя на Младежи ГЕРБ-Благоевград ,Венцислав Хросинков и членът на НИС на МГЕРБ – София ,Осман Ислямов.  Темата както на събранието така и в поздравленията към новото ръководство и инициативните младежи от община Гърмен ,в изказванията на  ораторите бе :Голямата сила на  младежката организация на ГЕРБ  в цялата страна  в която достойно се представят депутати, .кметове, заместник  министър и евродепутат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене