Хороскоп за 16 март

ОВЕН

В събота ще имате проблеми с общуването, които трябва да решите заедно със своя любим човек. Затрудненията са временни, тъй като ще се справите със ситуацията. Не си заслужава да задълбавате в проблемите, незначителни са. Някои ще присъстват на тържество, от което ще получат максимум радост и удоволствия. Предстои ви пътуване в чужбина.

ТЕЛЕЦ

Емоционалният фон се отличава с напрегнатост при Телците. Ще усещате дискомфорт и неволно ще провокирате конфликти и разправии. Разногласията с любимия човек ще бъдат много сериозни, а отношенията ще преминат проверка за надеждност. Ще получите отговор на отдавна интересуващи ви въпроси, отнасящи се до работата и кариерата.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще донесе доста ситуации, изисквайки спокойно и сериозно отношение. Не оставяйте без внимание нито своите, нито чуждите грешки. Ще ви е нужна наблюдателност и желание да изучите детайлно всеки проблем, изискващ разрешение. Не се страхувайте да задавате въпроси на шефовете си и събирайте полезната информация.

РАК

През този ден Ви очаква среща с ваш отдавнашен поклонник, когото не сте виждали отдавна. Може и да ви е неприятна срещата, но съберете търпение и се усмихнете. Мнозина са ангажирани със служебни задачи, някои ще присъстват на официални вечери, които ще допринесат за добро завършване на деня.

ЛЪВ

Лъвовете ще разпускат в събота. Дайте си почивка от напрегнатите работни дни. Справили сте се блестящо със служебните си ангажименти и това ще бъде оценено и възнаградено от шефовете ви. В личния ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания.

ДЕВА

Денят ще ви зарадва с промени в личните отношения. Чувствате се по-уверено и ще забравите за много съмнения и тревоги. Обидите ще отидат в миналото, страданията ви ще имат край. Ще укрепнат роднинските и приятелските връзки, и въобще позициите ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни подаръци и изгодни покупки.

ВЕЗНИ

В събота ще разрешите тежък проблем или спор, отдавна се тормозите за неща, които не зависят пряко от вас. Денят е зареден с огромен енергиен потенциал. Сега е моментът да искате и ще получите. Днес животът ви ще се обърне в една по-стабилна посока. Това е благоприятно време за начало на пътешествие или заемане с нестандартно хоби.

СКОРПИОН

Денят ще бъде изключително благоприятен за започване на нов бизнес, той ще е успешен и ще повишите финансовата си стабилност. Днес ще се наложи да си останете авторитетна фигура за околните. Приятелите и любимите ви хора ще са склонни да се съобразяват с вашето мнение.

СТРЕЛЕЦ

При Стрелците днес започват някакви промени в работата, може би е нов проект или смяна на ръководен екип, който ще трябва да оглавите, или смяна на шефовете. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте къде ще ви доведат. Здравословните проблеми при някои отшумяват, други очакват гости, които не са виждали отдавна.

КОЗИРОГ

Днес любимият ви човек ще се замисли много сериозно за причините на вашето настроение, независимо дали то е добро, или лошо. Той ще ви възприеме такива, каквито сте, и няма да се старае да ви промени. Мнозина ще се замислят за промяна на сферата на професионална дейност, получавайки неочаквано предложение от стар познат.

ВОДОЛЕЙ

Водолеи, запазете самообладание днес, обкръжаващите ви сякаш нарочно ще ви дразнят и се опитват да ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие, впоследствие ще съжалявате. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Хубаво е да се активизирате лично и да действате за реализация на собствените си планове.

РИБИ

Днес семейството и работата ще се борят за правото да заемат първото място във вашите приоритети. Борбата ще бъде много сериозна и са възможни жертви. Но от избора ще зависи вашата кариера и личният ви живот и затова се отнесете към ставащото максимално сериозно. Някои ще похарчат голяма сума за покупки, приятните емоции ще оправдаят всички разходи. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността. Делата ви ще завършат успешно, с изключение на онези от тях, които се отнасят до вземане на ново решение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене