Свържете се с нас

Таблоид

Пролетно равноденствие: най-магичният ден в годината

Публикувано

на

Ето 3 неща, които всяка жена трябва да направи

ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЪЛШЕБНИТЕ ДНИ НА ГОДИНАТА. В КРАЙНА СМЕТКА, ВЕДНАГА СЛЕД НЕГО, СВЕТЛИНАТА НА ДЕНЯ ЗАПОЧВА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА.

НАШИТЕ ПРЕДЦИ ПРИДАВАТ СПЕЦИАЛНО ЗНАЧЕНИЕ И ДО ДНЕС.

Те са вярвали, че ако прекарате този ден правилно, ще привлечете благополучие и късмет за цялата година.

Денят става равен на нощта и хората вярват, че тогава се сънуват пророчески сънища, тъй като това е най-магическата нощ на годината. Смята се още, че намислените на този ден желания се сбъдват и за това е добре през този ден да сме изпълнени с чисти и положителни помисли.

На 20 март се обновява енергията на Вселената. През годината това се случва няколко пъти, но само на 20 март обновяването е най-силно изразено. Това е време на въодушевление и подем, време на динамика и сбъднати желания!

НА 20 МАРТ ЩЕ ИМА ПРОЛЕТНО РАВНОДЕНСТВИЕ. ТОЗИ ДЕН СЕ СЧИТА И ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА АСТРОЛОГИЯТА.

АСТРОЛОЗИТЕ СЪЩО ПОТВЪРЖДАВАТ, ЧЕ ТОВА Е СПЕЦИАЛЕН ДЕН ОТ ГОДИНАТА, В КОЙТО СА ВЪЗМОЖНИ НАЙ-НЕВЕРОЯТНИТЕ ЧУДЕСА.

ИЗЧИСТЕТЕ СВОЕТО ПРОСТРАНСТВО ЗА НОВОТО И УДИВИТЕЛНОТО. ЗА ДА НАПРАВИТЕ ТОВА, ЗАПОЧНЕТЕ С ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ. ВИЕ ДОБАВЯТЕ НЕНУЖЕН БОКЛУК КЪМ ВАС. ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ В КОФА ЗА БОКЛУК Е ЖАЛКО.

АКО ТЕ СА ВИ НЕНУЖНИ ДАРЕТЕ ГИ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ.
МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО

АКО ИМАТЕ МИСЛИ ИЛИ НЕЩА, КОИТО ВИ БЕЗПОКОЯТ, НАПРАВЕТЕ ПРОСТ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ РИТУАЛ. ТОЙ ЩЕ ВИ НАСТРОИ ПО ПОЗИТИВЕН НАЧИН. ЗАПИШЕТЕ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ И ПРИТЕСНЕНИЯ НА ЛИСТ ХАРТИЯ.

СЛЕД ТОВА ИЗГОРЕТЕ ЛИСТА И ПУСНЕТЕ ПРАХА ПО ВЯТЪРА. СЛЕД ТОВА ВЗЕМЕТЕ ДУШ. ТАКЪВ “РИТУАЛ” ИМА ОГРОМНА СИЛА.
МЕЧТАЙТЕ.

ДЕНЯТ НА ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ ИМА ОГРОМНА СИЛА. И ЗАТОВА ВСЕЛЕНАТА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ЛЕСНО ДА ОСЪЗНАЕТЕ НАЙ-СЪКРОВЕНОТО СИ ЖЕЛАНИЕ. ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ПРОВЕДЕТЕ ДРУГ “РИТУАЛ”. ТРЯБВА ДА

ПОМИСЛИТЕ НАД 9 ЖЕЛАНИЯ И ДА ГИ НАПИШЕТЕ НА ХАРТИЯ. СЛЕД ТОВА ПРОЧЕТЕТЕ ЖЕЛАНИЯТА НА ГЛАС.

СЛЕД ТОВА СКРИЙТЕ ХАРТИЯТА С ЖЕЛАНИЯТА НА ТАЙНО МЯСТО.

В РАМКИТЕ НА ЕДНА ГОДИНА ЖЕЛАНИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ СБЪДНАТ.

коментара

Реклама
loading...
Кликнете, за да коментирате

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Таблоид

Първи копки и пресконференция за старта на проект „Обновяване на образователната инфраструктура в гр.Гоце Делчев“

Публикувано

на

Община Гоце Делчев организира  информационни събития по проект „Обновяване на образователната инфраструктура в гр.Гоце Делчев“ на стойност 6 186 670.00 лева.  Проекта е финансиран  с договор за БФП № BG16RFOP001-1.028-0002-C01 от Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г.

 

Според програмата  на информационните събития  те ще бъдат проведени на  21 март 2019 г. в четвъртък , както следва :

 

10.00 часа – Първоначална пресконференция за представяне на проекта. Място на провеждане: зала Общински съвет гр.Гоце Делчев на ул.Царица Йоанна №2, ет.2

 

11.00 часа – Официална церемония „първа копка“ на обект Детска градина „Калинка“ в Гоце Делчев. Място на събитието : двора на детската градина, ул.Драгоман №15

 

12.00 часа – Официална церемония „първа копка“ на обект Второ основно училище гр.Гоце Делчев. Място на събитието : двора на училището, бул.Гоце Делчев №13

Както писа първа Топ Преса още преди седмица двете учебни заведение заради старта на строителните дейности бяха освободени .  Учениците от Второ ОУ бяха преместени и вече водят нормален учебен процес в НПГ“ Димитър Талев“ и Трето ОУ „Братя Миладинови „.  Децата  пък от детска градина „Калинка „ бяха временно настанени в детската градина в с. Мосомище .

Успех на проекта , децата го заслужават .

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Окръжна прокуратура – Кюстендил посрещна деца на различна възраст в Деня на отворените врати

Публикувано

на

В петък при голям интерес в  Окръжна прокуратура – Кюстендил се проведе Ден на отворените врати.

Първите посетители бяха малчугани от предучилищна група в детска градина „Слънце“ в града. Те бяха  приети в кабинета на окръжния прокурор, където децата си направиха снимки  с тоги и получиха цветни картички с богинята на правосъдието – Темида.

След обяд, съвместно с представители на Окръжен съд – Кюстендил, бе организиран  и симулативен наказателен процес за десетокласници от Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“. След разпределяне на роли в съдебното производство, младежите имаха възможността да усетят отговорността от участие в правораздаването.

С помощта на магистрати учениците бяха  подготвили  пледоарии по „делото“ за извършено престъпление – управление на моторно превозно средство след употреба на наркотици.

Гимназистите получиха  отговори на възникващите в хода на „заседанието“ въпроси от прокурор Марияна Сиракова , симулативният процес приключи с обявяването на „присъдата“. На устващите ученици бяха  раздадени грамоти и удостоверения .

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ