Свържете се с нас

Таблоид

Пролетно равноденствие: най-магичният ден в годината

Публикувано

на

Ето 3 неща, които всяка жена трябва да направи

ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЪЛШЕБНИТЕ ДНИ НА ГОДИНАТА. В КРАЙНА СМЕТКА, ВЕДНАГА СЛЕД НЕГО, СВЕТЛИНАТА НА ДЕНЯ ЗАПОЧВА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА.

НАШИТЕ ПРЕДЦИ ПРИДАВАТ СПЕЦИАЛНО ЗНАЧЕНИЕ И ДО ДНЕС.

Те са вярвали, че ако прекарате този ден правилно, ще привлечете благополучие и късмет за цялата година.

Денят става равен на нощта и хората вярват, че тогава се сънуват пророчески сънища, тъй като това е най-магическата нощ на годината. Смята се още, че намислените на този ден желания се сбъдват и за това е добре през този ден да сме изпълнени с чисти и положителни помисли.

На 20 март се обновява енергията на Вселената. През годината това се случва няколко пъти, но само на 20 март обновяването е най-силно изразено. Това е време на въодушевление и подем, време на динамика и сбъднати желания!

НА 20 МАРТ ЩЕ ИМА ПРОЛЕТНО РАВНОДЕНСТВИЕ. ТОЗИ ДЕН СЕ СЧИТА И ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА АСТРОЛОГИЯТА.

АСТРОЛОЗИТЕ СЪЩО ПОТВЪРЖДАВАТ, ЧЕ ТОВА Е СПЕЦИАЛЕН ДЕН ОТ ГОДИНАТА, В КОЙТО СА ВЪЗМОЖНИ НАЙ-НЕВЕРОЯТНИТЕ ЧУДЕСА.

ИЗЧИСТЕТЕ СВОЕТО ПРОСТРАНСТВО ЗА НОВОТО И УДИВИТЕЛНОТО. ЗА ДА НАПРАВИТЕ ТОВА, ЗАПОЧНЕТЕ С ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ. ВИЕ ДОБАВЯТЕ НЕНУЖЕН БОКЛУК КЪМ ВАС. ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ В КОФА ЗА БОКЛУК Е ЖАЛКО.

АКО ТЕ СА ВИ НЕНУЖНИ ДАРЕТЕ ГИ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ.
МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО

АКО ИМАТЕ МИСЛИ ИЛИ НЕЩА, КОИТО ВИ БЕЗПОКОЯТ, НАПРАВЕТЕ ПРОСТ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ РИТУАЛ. ТОЙ ЩЕ ВИ НАСТРОИ ПО ПОЗИТИВЕН НАЧИН. ЗАПИШЕТЕ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ И ПРИТЕСНЕНИЯ НА ЛИСТ ХАРТИЯ.

СЛЕД ТОВА ИЗГОРЕТЕ ЛИСТА И ПУСНЕТЕ ПРАХА ПО ВЯТЪРА. СЛЕД ТОВА ВЗЕМЕТЕ ДУШ. ТАКЪВ “РИТУАЛ” ИМА ОГРОМНА СИЛА.
МЕЧТАЙТЕ.

ДЕНЯТ НА ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ ИМА ОГРОМНА СИЛА. И ЗАТОВА ВСЕЛЕНАТА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ЛЕСНО ДА ОСЪЗНАЕТЕ НАЙ-СЪКРОВЕНОТО СИ ЖЕЛАНИЕ. ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ПРОВЕДЕТЕ ДРУГ “РИТУАЛ”. ТРЯБВА ДА

ПОМИСЛИТЕ НАД 9 ЖЕЛАНИЯ И ДА ГИ НАПИШЕТЕ НА ХАРТИЯ. СЛЕД ТОВА ПРОЧЕТЕТЕ ЖЕЛАНИЯТА НА ГЛАС.

СЛЕД ТОВА СКРИЙТЕ ХАРТИЯТА С ЖЕЛАНИЯТА НА ТАЙНО МЯСТО.

В РАМКИТЕ НА ЕДНА ГОДИНА ЖЕЛАНИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ СБЪДНАТ.

коментара

Реклама
loading...

Таблоид

Днес е Световен ден на безследно изчезналите деца

Публикувано

на

Голяма част от тези деца са жертва на криминално престъпление

Денят 25 май се чества по инициатива на Европейската федерация на безследно изчезналите деца и децата жертви на сексуално насилие. От 2003 г. на този ден светът демонстрира съпричастност с близките на изчезнали и отвлечени деца.

Голяма част от тези деца са жертва на криминално престъпление, а роднините им нямат никаква информация за тяхната съдба. Целта на този ден е, освен да се подкрепят близките на тези деца, и да се популяризира дейсността на различни организации, които се опитват да помогнат.

Съществуват бази данни с информация за изчезнали деца, а експертите са разработили и специални програми за състаряване, с помощта на които се изготвят актуални портрети на деца, изчезнали преди години. Всяка година криминалистите в България работят по поне 50 случая на изчезнали деца.

Малко известно е, че в ЕС от 2007 г. има гореща телефонна линия за деца в риск или деца, жертва на тормоз или насилие. Номерът е 116 000. Той до момента е активен в държавите членки Белгия, Дания, Гърция, Франция, Унгария, Италия, Холандия, Полша, Португалия, Румъния и Словакия и др. , както и у нас. Информация може да бъде подавана за деца от цяла Европа.

Според проекта. горещата линия трябва да заработи във всички страни от общността. Страните, получили през 2011 г. последно предупреждение, че телефон 116 000 не действа напълно, са Австрия, България, Германия, Естония, Ирландия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Словения, Финландия, Чехия и Швеция.

България се включва за пръв път през 2010 г. в отбелязването на Международния ден на безследно изчезналите деца, организиран у нас от Европейската федерация за изчезнали и сексуално насилвани деца.

E79 News

коментара

Продължете с четенето

Новини

Съветникът Рашко Динков от ОБС Благоевград над закона!

Публикувано

на

За пореден път хванат в нарушение, ооо… извинете това не е нарушение! Той е съветникът Рашко Динков от ОБС Благоевград, той е над закона… На една от снимките се вижда и полицейски автомобил които отминава нарушителя. Често новото BMW на г-н Динков е паркирана пред Банка ДСК, Бизнес център Благоевград на бул. „Свети Свети Кирил и Методий“. Там няма паркомясто, колата просто е паркирана и се разчита на това че шефа на „Паркинги и гаражи” Васил Атанасов е разпоредил, че колите на Денков са в графа <Недосегаеми> Видимо и патрулките го отминават, така че ние можем само да ко покажем в рубриката „Нагли шофьори от Югозапада“…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

   

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ