Хороскоп за 15 март

ОВЕН

Овните няма да бъдат лишени от придобивки, към които мнозина са се устремили днес, но не бива да оставате намръщени, ако те не отговарят на предварителното ви желание. Деловите качества на много представители на знака са изразителни и ако не се възпирате, ще постигнете забележителни успехи. Днес непременно се отърсете от гнева.

ТЕЛЕЦ

Успешен е този ден за Телците. Положителните реализации надхвърлят очакванията на мнозина, те са характерни и предопределени за вас. Онова, с което трябва да се разделите, се свързва с някои нечестни методи в действията ви. Много важен е петък за контактите ви, при някои от вас те говорят за ново сдружение.

БЛИЗНАЦИ

Твърде положителен е петък и освен като успешен може да се оцени и като емоционален ден. За някои от вас денят е много важен, защото означава хващане на ефективния момент. Става въпрос за някаква работа, която може да се окаже добра перспектива за вас. Петък е много ползотворен за бизнесмените. Не разчитайте на нечия подкрепа.

РАК

Положителното развитие на деня има отношение към вашето сработване с колегите в службата или от бизнеса. Всякакъв опит да поставяте условия или да доминирате в обстановката ще бъде причина за трудности. Все пак бъдете активни особено във връзка с някакво действие, което предварително сте решили да извършите през деня.

ЛЪВ

Неоспорими са успехите на Лъвовете в петък. Разбира се, сега можем да ги свържем с деловия живот и надмощието, което мнозина от вас имат в професията. Едва ли активните могат да се опасяват за придобивките си сега.

ДЕВА

Твърде вероятно е мнозина от вас да бъдат ангажирани с чужди дела днес, като по този начин търсят възможности да заслужат помощта на хората, с които сега са свързани. Други от вас в момента се намират в крайно неизгодна ситуация и търсят начини да я преодолеят. Обърнете голямо внимание на контактите с колеги.

ВЕЗНИ

Аристократичното отношение към живота е характерна особеност на мнозина от родените под Везни. Но често избирате най-неуместните ситуации, за да го демонстрирате, и едно от тези места е работното. Не е изключено да си спечелите зложелателството на някого, ако сега го проявявате. Бъдете по-търпеливи. Не влизайте в излишни спорове.

СКОРПИОН

Демонстрацията на приятелство към околните винаги е добър атестат за разрешаването на наличните проблеми. Точно в този стил мнозина от вас ще се държат днес и това напълно ще предразположи събеседниците ви към вас. Добре е да потърсите възможности чрез контакти за нова реализация във вашата област.

СТРЕЛЕЦ

Петък е най-активен като работен ден за вас. В този смисъл повечето от родените под Стрелец могат да очакват придобивки. Други ще бъдат приятно изненадани от новини, свързани с бъдещето им. Може би тук става въпрос за пътуване в чужбина. Конфронтацията в любовта създава проблеми, които трудно ще решите.

КОЗИРОГ

Козирозите днес са раздвоени, едните от вас са доста притеснени, докато другите са в добро настроение, което в много случаи се дължи на добър професионален ритъм и печеливши позиции. Делата ви ще завършат успешно, с изключение на онези от тях, които се отнасят до вземане на ново решение. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко. Ще възникнат трудности във връзка с ваши решения.

ВОДОЛЕЙ

Без да се опасявате, че някой ще ви излъже за нещо, е добре да действате по всички предстоящи задачи днес. По въпроса с някаква измама или това, че ще бъдете лишени частично от придобивки, е добре да насочите вниманието си към някои колеги, за които вече имате изградено мнение. Положително развитие на любовните контакти.

РИБИ

Успехите са характерни за родените под Риби, но някои от вас са доста сърдити на търговските си партньори или на шефовете в службата. Това ще ги подтикне към едно несвойствено за тях явление – отмъстителност. Хубаво е да се активизирате лично и да действате за реализация на собствените си планове. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими. Мнозина от знака са пред промяна във финансово отношение. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени. Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене