Ученици от Хаджидимово се представиха на празника на чуждите езици в Благоевград с “ Хитър Петър и отровната баница“ на френски,скеч на английски“Нашият клас“,пяха и рецитираха на руски и немски

Повече от отлично представяне направиха и учениците от ОУ „Никола Вапцаров“в Хаджидимово „на Регионалния празник на чуждите езици в Благоевград.

Под ръководството на старши учител Заприна Глушкова, учениците й  се представиха и бяха силно аплодирани от публиката и организаторите  на интересния празник с драматизацията „Хитър Петър и отровната баница“ на френски език.  Драматизацията на френски език бе изпълнена от   Георги Спахиев и Магдалена Влахова, която само преди  ден получи известие от предварителния кандидатстудентски изпит по БЕЛ в ЮЗУ за постигнатата от нея висока  оценка – отличен 5.67.

 

Аплодисменти последваха и изявата на учениците от СУ Хаджидимово  , изучаващи английски език които  под ръководството на преподавателката Цветомира Христова  представиха страхотния си скеч „Нашият клас“.

Седмокласничката Гергана Атанасова пък ,изправи залата на крак с невероятното си изпълнение на  песен на Алла Пугачова на перфектен руски език.

Седмокласниците от Хаджидимово  на празника на чуждите езици в Благоеврад се представиха също отлично и на немски език.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене