Откраднаха хард диска от компютъра на секретарката в кметство Дебрен, по случая тече разследване

Хард диска  от компютъра на секретарката в кметство Дебрен община Гърмен и бил откраднат  преди дни .

Кражбата е  установена в понеделник когато служителката пуснала компютъра  и той не проработил . Извикали веднага  поддържащият  техниката  специалист който установил кражбата на  хард диска с цялата информация на кметство Дебрен , потвърди случая кмета Тюркян Ходжова .

Тя сподели още , че веднага е подала жалба в РУ  Гоце Делчев , униформените са иззели компютъра  за установяване на отпечатъци   на крадеца по него .

Всички които работим в кметство Дебрен даваме показания и съдействаме на полицейските органи  за  разкриване на кражбата , заяви още кметът на Дебрен Тюркян Ходжова .

Тя сподели още, че устройството с паметта и данните   за  цялото село Дебрен е изчезнало  по- време на течащият и в момента ремонт на кметството и когато  канцелариите са били освободени от присъствието на служителите.

„Никой не мога да обвинявам ,надяваме се полицията и разследващите органи да си свършат работата.

Иначе  кметството в Дебрен след ремонтните дейности придобива   истински модерен и съвременен облик ,  в момента  майсторите  оформят и  модерно помещение  на партера на сградата за пенсионерски клуб, сподели  Тюркян Ходжова .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене