Скандал в toppresa.com! Мистериозно такси „на порока“ зарибява деца в Гоце Делчев!

Напълно незаконно, жълт автомобил маскиран като такси, зарибява малолетни в град Гоце Делчев. Зорките очи на наши читатели, сигнализираха в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com, че непознат за сега жълт автомобил, спира пред училища и зарибява малки момичета да влязат и да се повозят, колата била с тъмни стъкла, а като се отворило шофьорското стъкло излизало дим, значи вътреше пушело – неясно какво, цитираме наши читатели. По случая има и сигнал от възмутени жители на град Гоце Делчев в социалната мрежа фейсбук.

На вниманието на иниституциите! Въпросната кола спирала често и пред дома за сираци в града, пред къщи и квартири на социално слаби семейства и зарибявали децата да идат с колата на „купон“. Само можем да предполагаме какво им се предлага на децата, какво се иска от тях и мисълта ни е болезнена.

Призоваваме всеки жител на град Гоце Делчев и региона, който има повече информация по темата, който има снимков и като цяло – доказателствен материял да се свърже с нас и с МВР по случая.

Нужна е отговорност от страна на обществото, а не пасивност, особено когато става въпрос за съмнения за престъпления извършвани с деца. Нещо нередно се случва и е време да го предотвратим.

Следим темата!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене