Общинския  съветник от ОБС Гърмен Мурад Адем:  от медиите научих че вчера е имало извънредна сесия ,  защо не бях поканен, внасям искане за оставка на председателя Исмет Узунов

В истинска неудобна ситуация е бил поставен днес  общинския съветник Мурад Адем от гърменското село Дъбница който научил от медията ни  че вчера  е имало  извънредно заседание на  ОБС.

„  Изобщо не получих нито уведомление нито покана, нито дневен ред за това заседание .Какви са причините да не бъда  уведомен за извънредната сесия  не знам но съм категоричен  ,че до дни  ще внеса предложение за оставката на председателя  Исмет Узунов .

 Изобщо няма да повярвам на извинителни обяснения  за неволна грешка .  Днес ми звънят жители  да ме питат  какви решения сме взели ,а аз не знам как да им   кажа че не съм бил на сесията защото не съм бил уведомен .

 Колеги от ОБС пък ми звъняха с упреци ,че умишлено съм се скрил за да не участвам във важните гласувания . Как да се оправдавам  като нямам никаква вина и че  в тази ситуация умишлено  ме вкарват хора  с користни цели „ заяви пред Топ Преса общинския съветник от ОБС Гърмен Мурад Адем .

„Ще внеса още тези дни  предложение за  оставка на председателят Исмет Узунов   с чистото съзнание и убеденост ,че заседанията на ОБС се водят изключително некомпетентно ,че се допускат кардинални грешки и ставаме за смях пред  жителите на община Гърмен които са наши избиратели  и носим вина  в едно с  него .

Аз съм съветник с най- дълъг стаж в ОБС Гърмен, бил съм и председател  на  общинския съвет но такъв хаус и некомпетентност  до сега  не е имало . Не може някой да определя кой  да присъства и кой да не присъства на заседанията на общинския съвет . За нас  са гласували  хората и ние сме длъжни по тяхната повеля  да сме там ,да спазваме  законите и  да защитаваме техните интереси и интересите на общината“  заяви още  инфектиран от ситуацията в която е бил поставен  общинския съветник Мурад Адем .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене