Свържете се с нас

Новини

Общинския  съветник от ОБС Гърмен Мурад Адем:  от медиите научих че вчера е имало извънредна сесия ,  защо не бях поканен, внасям искане за оставка на председателя Исмет Узунов

Публикувано

на

В истинска неудобна ситуация е бил поставен днес  общинския съветник Мурад Адем от гърменското село Дъбница който научил от медията ни  че вчера  е имало  извънредно заседание на  ОБС.

„  Изобщо не получих нито уведомление нито покана, нито дневен ред за това заседание .Какви са причините да не бъда  уведомен за извънредната сесия  не знам но съм категоричен  ,че до дни  ще внеса предложение за оставката на председателя  Исмет Узунов .

 Изобщо няма да повярвам на извинителни обяснения  за неволна грешка .  Днес ми звънят жители  да ме питат  какви решения сме взели ,а аз не знам как да им   кажа че не съм бил на сесията защото не съм бил уведомен .

 Колеги от ОБС пък ми звъняха с упреци ,че умишлено съм се скрил за да не участвам във важните гласувания . Как да се оправдавам  като нямам никаква вина и че  в тази ситуация умишлено  ме вкарват хора  с користни цели „ заяви пред Топ Преса общинския съветник от ОБС Гърмен Мурад Адем .

„Ще внеса още тези дни  предложение за  оставка на председателят Исмет Узунов   с чистото съзнание и убеденост ,че заседанията на ОБС се водят изключително некомпетентно ,че се допускат кардинални грешки и ставаме за смях пред  жителите на община Гърмен които са наши избиратели  и носим вина  в едно с  него .

Аз съм съветник с най- дълъг стаж в ОБС Гърмен, бил съм и председател  на  общинския съвет но такъв хаус и некомпетентност  до сега  не е имало . Не може някой да определя кой  да присъства и кой да не присъства на заседанията на общинския съвет . За нас  са гласували  хората и ние сме длъжни по тяхната повеля  да сме там ,да спазваме  законите и  да защитаваме техните интереси и интересите на общината“  заяви още  инфектиран от ситуацията в която е бил поставен  общинския съветник Мурад Адем .

 

коментара

Реклама
loading...
Кликнете, за да коментирате

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Симулативната състезателна игра „Бежанците в Европа“ представиха по изключителен оригинален начин, младшите посланици от ПМГ“ Яне Сандански“ в Гоце Делчев

Публикувано

на

Както винаги креативни, отговорни и активни, младшите посланици на ПМГ „Яне Сандански“в град Гоце Делчев  и този път изненадаха съучениците си с поредната  си интересна инициатива.

Симулативната състезателна игра „Бежанците в Европа“ представи по оригинален начин информация по темата за миграцията в страните от Европейския съюз.

Посланиците от ПМГ провокираха сериозно връстниците си да вникнат в проблема от различни гледни точки, като се превъплътят за кратко в ролята на лица, търсещи убежище на територията на Европа, и в ролята на членове на институциите на Европейския парламент, които отговарят за предоставянето на убежище на бежанците.

Чрез тази своя дейност клубът на младшите посланици за пореден път помогнаха и провокираха    младите хора да се информират обстойно за предизвикателствата пред ЕС и актуалните проблеми, които засягат всички ни като част от европейската общност.

Темата и самите ученици, младши посланици бяха  изключително интересни и полезни за аудиторията   за което получиха и заслужени  поздравления от ръководството ва гимназията.

 

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

Виктор Янев и Михаела Крумова от ГЕРБ-Кюстендил наградиха подгласничките в конкурса „Девойка Кюстендилска пролет“

Публикувано

на

Областният координатор на ГЕРБ-Кюстендил Виктор Янев и председателят на местния парламент в града Михаела Крумова бяха официални гости на церемонията по избор на „Девойка Кюстендилска пролет“ за 2019 г. С голям спектакъл на открито в областния център се състоя 53-тият конкурс на това издание. Водещи на празничната програма бяха актрисата Яна Маринова и актьорът и музикант Орлин Павлов.

17-годишната Снежанка Пенова е „Девойка Кюстендилска пролет“ за 2019 година. Наградата на победителката връчи кметът на общината Петър Паунов. Подгласнички на Снежанка станаха Виктория Тишанска, която спечели и приза „Момиче на публиката“, както и Рафиела Николова. Те бяха наградени от Виктор Янев и Михаела Крумова.

Журито, което класира победителките в конкурса, бе съставено от 28 носителки на титлата „Девойка Кюстендилска пролет“ през годините.

Традицията по тържествено посрещане на пролетта датира още от 1966 година. На този празник се избира девойка, която символизира идването на пролетта, младостта, пробуждането на природата и надеждата за нов живот.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ