Свържете се с нас

Новини

Общинския  съветник от ОБС Гърмен Мурад Адем:  от медиите научих че вчера е имало извънредна сесия ,  защо не бях поканен, внасям искане за оставка на председателя Исмет Узунов

Публикувано

на

В истинска неудобна ситуация е бил поставен днес  общинския съветник Мурад Адем от гърменското село Дъбница който научил от медията ни  че вчера  е имало  извънредно заседание на  ОБС.

„  Изобщо не получих нито уведомление нито покана, нито дневен ред за това заседание .Какви са причините да не бъда  уведомен за извънредната сесия  не знам но съм категоричен  ,че до дни  ще внеса предложение за оставката на председателя  Исмет Узунов .

 Изобщо няма да повярвам на извинителни обяснения  за неволна грешка .  Днес ми звънят жители  да ме питат  какви решения сме взели ,а аз не знам как да им   кажа че не съм бил на сесията защото не съм бил уведомен .

 Колеги от ОБС пък ми звъняха с упреци ,че умишлено съм се скрил за да не участвам във важните гласувания . Как да се оправдавам  като нямам никаква вина и че  в тази ситуация умишлено  ме вкарват хора  с користни цели „ заяви пред Топ Преса общинския съветник от ОБС Гърмен Мурад Адем .

„Ще внеса още тези дни  предложение за  оставка на председателят Исмет Узунов   с чистото съзнание и убеденост ,че заседанията на ОБС се водят изключително некомпетентно ,че се допускат кардинални грешки и ставаме за смях пред  жителите на община Гърмен които са наши избиратели  и носим вина  в едно с  него .

Аз съм съветник с най- дълъг стаж в ОБС Гърмен, бил съм и председател  на  общинския съвет но такъв хаус и некомпетентност  до сега  не е имало . Не може някой да определя кой  да присъства и кой да не присъства на заседанията на общинския съвет . За нас  са гласували  хората и ние сме длъжни по тяхната повеля  да сме там ,да спазваме  законите и  да защитаваме техните интереси и интересите на общината“  заяви още  инфектиран от ситуацията в която е бил поставен  общинския съветник Мурад Адем .

 

коментара

Новини

Служители на бирената фабрика над закона!

Публикувано

на

Ежедневните нарушения са предпоставка за неудобства и  ПТП

Както знаете „Пиринско пиво“ АД е бившата пивоварна в Благоевград, основана е през 1967 г. като фабрика за бутилиране на пиво, и съществува до 2004 г., когато се влива в „Шуменско пиво“ АД (преименувано по-късно на „Карлсберг България“АД), собственост на датския пивоварен концерн „Карлсберг Груп“. До тук всичко е ОК, но това, че е датска компания означава ли, че е над закона? Служителите на бирената ежедневно са в нарушение. Паркират автомобилите си непосредствено след Пътен знак: В27 „Забранени са престоят и паркирането“…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

коментара

Продължете с четенето

Новини

Да помогнем на Криска от Кочериново

Публикувано

на

Здравейте, добри хора и спасители на нашите деца! Ще ви разкажа накратко нашата история. Криска е едно красиво, умно и талантливо дете. До 25.09.2017 г. всичко беше наред, но точно в този ден разбрахме страшната новина.

Лекарите ми съобщиха, че моето дете има Тумор в малкия мозък.

Светът се срина върху главата ми. Веднага започнахме лечение, а седмица по-късно бяха направени две операции. На пръв поглед всичко вървеше по план, но на контролния преглед се установи, че туморът е пораснал. Последва трета животоспасяваща операция. За съжаление, по време на операцията беше увреден нерва на дясното око. Криска разви язва на роговицата- кератит и впоследствие загуби зрението си. Въпреки поредното тежко предизвикателство, ние бяхме обнадеждени и вярвахме, че резултатите на следващия преглед ще са положителни.

За съжаление, контролното ЯМР потвърди, че лечението не действа, а туморът е пораснал.

Надежда получихме от турските лекари в клиника „КОЧ“, които след прегледа ни увериха, че с гама нож туморът може да бъде овладян. Благодарение на приятели и добри хора, успяхме да съберем 10 000 евро и на 16.07.2018 постъпихме за лечение в болницата. Скоро след това бяха извършени процедурите с гама нож.

Най-после, през януари тази година получихме добри новини: РАСТЕЖЪТ НА ТУМОРА Е СПРЯН! Сега остава да победим и в битката за запазване на зрението!

През октомври миналата година беше извършен първият етап от лечението – успешна трансплантация на стволови клетки. За да може Криска да вижда отново, трябва да бъде направена трансплантация на роговицата през месец септември.
Вярваме, че с ваша помощ Криска ще продължи да вижда света около нея!

ОБИЧАМЕ ВИ!

BG34UBBS80021451625210

Банка ОББ

Титуляр: Десислава Чанева

 

www.HelpKarma.com

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ