Свържете се с нас

Новини

/СНИМКИ/ Общински съветник от ОбС – Благоевград паркира на забранено място

Публикувано

на

Колата на общинския съветник от „Коалиция за Благоевград“ Рашко Динков беше заснета, паркирана на непозволено за това място.

За това нарушение ни сигнализира и изпрати снимки, гражданин, собственик на имота, пред който вчера е била паркирана колата на общинския съветник Рашко Динков.

Действието се разиграва на улица „Арсений Костенцев“ 20, зад сградата на НТС. Колата е била паркирана пред къщата на собственика, който ни сигнализира за нарушението на общинския съветник. „По право на четири семейства се падат две паркоместа и въпросният общински съветник беше паркирал на моето място, по този начин бях възпрепятстван да паркирам собствената си кола, пред собствения ми имот“, заяви възмутеният гражданин. „Позвънях на „Паркинги и гаражи“ и след втория опит, вероятно предупреден, дойде човек, който не беше въпросният общински съветник, за да премести колата“.

Проблемът с паркирането в града е ежедневен и собствениците на имоти, пред които има паркирани коли са поставени ежедневно в неприятни ситуации и конфронтации с шофьорите, както и с „Паркинги и гаражи“. Беше обещано от Община Благоевград, че със създаването на структурата „Паркинги и гаражи“ и събираните от нея такси – „Синя зоня“ ще бъдат създадени нови паркоместа.

Почти 5 години след създаването на „Паркинги и гаражи“ въпросните паркоместа са само мираж, а гражданите са принудени да търпят санкции, както и да заплащат, за да паркират колите си в обозначените със „Синя зона“ места. /Blagoevgrad-News.com

коментара

Реклама
loading...
Кликнете, за да коментирате

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Симулативната състезателна игра „Бежанците в Европа“ представиха по изключителен оригинален начин, младшите посланици от ПМГ“ Яне Сандански“ в Гоце Делчев

Публикувано

на

Както винаги креативни, отговорни и активни, младшите посланици на ПМГ „Яне Сандански“в град Гоце Делчев  и този път изненадаха съучениците си с поредната  си интересна инициатива.

Симулативната състезателна игра „Бежанците в Европа“ представи по оригинален начин информация по темата за миграцията в страните от Европейския съюз.

Посланиците от ПМГ провокираха сериозно връстниците си да вникнат в проблема от различни гледни точки, като се превъплътят за кратко в ролята на лица, търсещи убежище на територията на Европа, и в ролята на членове на институциите на Европейския парламент, които отговарят за предоставянето на убежище на бежанците.

Чрез тази своя дейност клубът на младшите посланици за пореден път помогнаха и провокираха    младите хора да се информират обстойно за предизвикателствата пред ЕС и актуалните проблеми, които засягат всички ни като част от европейската общност.

Темата и самите ученици, младши посланици бяха  изключително интересни и полезни за аудиторията   за което получиха и заслужени  поздравления от ръководството ва гимназията.

 

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

Виктор Янев и Михаела Крумова от ГЕРБ-Кюстендил наградиха подгласничките в конкурса „Девойка Кюстендилска пролет“

Публикувано

на

Областният координатор на ГЕРБ-Кюстендил Виктор Янев и председателят на местния парламент в града Михаела Крумова бяха официални гости на церемонията по избор на „Девойка Кюстендилска пролет“ за 2019 г. С голям спектакъл на открито в областния център се състоя 53-тият конкурс на това издание. Водещи на празничната програма бяха актрисата Яна Маринова и актьорът и музикант Орлин Павлов.

17-годишната Снежанка Пенова е „Девойка Кюстендилска пролет“ за 2019 година. Наградата на победителката връчи кметът на общината Петър Паунов. Подгласнички на Снежанка станаха Виктория Тишанска, която спечели и приза „Момиче на публиката“, както и Рафиела Николова. Те бяха наградени от Виктор Янев и Михаела Крумова.

Журито, което класира победителките в конкурса, бе съставено от 28 носителки на титлата „Девойка Кюстендилска пролет“ през годините.

Традицията по тържествено посрещане на пролетта датира още от 1966 година. На този празник се избира девойка, която символизира идването на пролетта, младостта, пробуждането на природата и надеждата за нов живот.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

март 2019
П В С Ч П С Н
« февр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ