Свържете се с нас

Новини

/СНИМКИ/ Общински съветник от ОбС – Благоевград паркира на забранено място

Публикувано

на

Колата на общинския съветник от „Коалиция за Благоевград“ Рашко Динков беше заснета, паркирана на непозволено за това място.

За това нарушение ни сигнализира и изпрати снимки, гражданин, собственик на имота, пред който вчера е била паркирана колата на общинския съветник Рашко Динков.

Действието се разиграва на улица „Арсений Костенцев“ 20, зад сградата на НТС. Колата е била паркирана пред къщата на собственика, който ни сигнализира за нарушението на общинския съветник. „По право на четири семейства се падат две паркоместа и въпросният общински съветник беше паркирал на моето място, по този начин бях възпрепятстван да паркирам собствената си кола, пред собствения ми имот“, заяви възмутеният гражданин. „Позвънях на „Паркинги и гаражи“ и след втория опит, вероятно предупреден, дойде човек, който не беше въпросният общински съветник, за да премести колата“.

Проблемът с паркирането в града е ежедневен и собствениците на имоти, пред които има паркирани коли са поставени ежедневно в неприятни ситуации и конфронтации с шофьорите, както и с „Паркинги и гаражи“. Беше обещано от Община Благоевград, че със създаването на структурата „Паркинги и гаражи“ и събираните от нея такси – „Синя зоня“ ще бъдат създадени нови паркоместа.

Почти 5 години след създаването на „Паркинги и гаражи“ въпросните паркоместа са само мираж, а гражданите са принудени да търпят санкции, както и да заплащат, за да паркират колите си в обозначените със „Синя зона“ места. /Blagoevgrad-News.com

коментара

Новини

СНИМКА / Кметът Камбитов изпраща сина си на абитуриентски бал!

Публикувано

на

Щастлив ден за градоначалника. Днес синът на кмета на Благоевград Атанас Камбитов е абитуриент. Той завършва с отличие СОУИЧЕ и е един млад мъж, който винаги е давал повод за гордост на родителите си. Горд да изпрати детето си на бал, кметът Камбитов заяви:  Днес синът ми Атанас завършва средното си образование! Момент, важен за всеки човек. Ден, който се помни винаги! Пожелавам му да върви по пътя на успеха! На добър час!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Фейсбук премахна 3 милиарда акаунта

Публикувано

на

„Фейсбук“ съобщи, че е премахнал над 3 милиарда фалшиви профила от октомври до март – два пъти повече, отколкото през предишните шест месеца.

Това нарастване показва пред какви предизвикателства е изправена компанията в борбата с акаунти, създадени от компютри, за да разпространяват спам, фалшиви новини и други нежелателни материали.
Според „Фейсбук“ повечето профили са били блокирани минути след тяхното създаване, преди някой да ги е видял или да ги е докладвал на компанията.

Социалната мрежа има 2,4 милиарда активни потребители месечно. Повечето от премахнатите акаунти не се взимат предвид в тази бройка. При все това компанията смята, че 5 процента от активните й потребители на месечна база са фалшиви профили.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ