Свържете се с нас

ВИДЕО

/ВИДЕО/ Всички номинирани за кандидати за членове на ЕП от БСП Гоце Делчев си направиха самоотвод

Публикувано

на

Това стане ясно вчера вечерта, когато се проведе 44-та конференция на Общинската организация на БСП Гоце Делчев. Според регламента на партията, конференцията се проведе при затворени за медиите врати. Председателят на Общинския съвет на БСП, Валери Сарендев откри конференцията и представи гостите: Деница Златева, зам. председател на Националния съвет на БСП      , народният представител в парламента от БСП Гоце Делчев, Богдан Боцев, председателите на общинските съвети на БСП на Сатовча, Гърмен, и Хаджидимово, както и съветници на червената партия в Общинския съвет на Гоце Делчев.

 

В дневния ред на събранието бяха предвидени четири точки, като най-важната от тях бе трета  в която се обсъждаха предложения за кандидати за членове на Европейския парламент   мандат 2019 – 2024 г. За националното значение на изборите за Европарламент, политическа платформа за участие на БСП в изборите, информация за работата на членовете от „Коалиция за България“, в европарламента, докладва председателят на ОбС на БСП Гоце Делчев, Валери Сарандев. По плана за работа и предизборна програма за участието на БСП Гоце Делчев в подготовката на изборите докладва Иван Геров, а за обсъждането и предложенията за кандидати за членове на ЕП, докладва Сергей Тричков. От делегати на конференцията на Общинския съвет на БСП Гоце Делчев бяха внесени три предложения за членове на Европарламента: Владимир Москов, Валери Сарандев и Богдан Боцев. Всички те обаче по лични съображения си направиха самоотвод. След проведените дебати, делегатите  на конференцията номинираха окончателния списък на кандидатите, който очаквано се оглавява от Елена Йончева. Председатялят на НС БСП Корнелия Нинова е на шесто място, а неврокопчнина Кирил Добрев е на седма позиция. Ето и пълния списък и поредността на кандидатите гласуван от ОбС на БСП Гоце Делчев.  1. Елена Йончева, 2. Деница Златева, 3. Петър Курумбашев, 4. Момчил Неков 5. Кристиян Вигенин, 6. Корнелия Нинова, 7. Кирил Добрев, 8. Цветелина Пенкова, 9. Петър Витанов, 10. Димитър Дачев, 11. Калин Славов, 12. Александър Корнезов, 13. Сергей Станишев, 14. Ирина Бокова, 15. Александър Симов, 16. Драгомир Стойнев, 17. Валери Жаблянов, 18. Мая Манолова, 19. проф. Румен Гечев, 20. Калоян Паргов, 21. проф. Иво Христов, 22. Крум Зарков, 23. Желю Бойчев.

коментара

ВИДЕО

Тържествено честваха в Гоце Делчв, денят на българската писменост и култура

Публикувано

на

Традиционно, с особена тържественост, в Гоце Делчев честваха 24 май, денят на българската писменост, наука и култура. С празнично настроение бе тази сутрин и в трите средни училища в града. Да споделят празникът с ученици, учители и родители, гости на ПМГ „Яне Сандански“ бяха: Асим Адемов, член на европейския парламент от ГЕРБ, Богдан Боцев, депутат в НС от БСП, кмета на община Гоце Делчев, Владимир Москов, н.в.п. Неврокопски митрополит Серафим, председателят на Общинския съвет Ангел Гераксиев, както и много авторитетни гости, възпитаници на престижното училище с особени заслуги в издигане имиджът на гимназията. Своята благословия към абитуриентите отправи н.в.п. Неврокопския Митрополит Серафим.

По традиция, неврокопчани с приповдигната тържественост празнуват един от най-светлите празници у нас, денят на народното просвещение. Предвождани от  духов оркестър, всички учебни заведения в града дефилираха по главната улица от площад „Г. Делчев“ до площад „Македония“, където кмета Владимир Москов отличи със специални грамоти и плакети ученици, учители, културни дейци и общественици от общината с особени заслуги в областта на културно-просветната дейност.

 

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

И абитуриентите на ПМГ в Гоце Делчев демонстрираха вкус, стил и шик

Публикувано

на

Невероятни емоции, стил, вкус и шик, демонстрираха тази вечер абитуриентите на Природо-математическата гимназия „Яне Сандански“ в Гоце Делчев. И тази година, екипът на Топ Преса спази традицията да покаже на своите зрители и читатели, настроението на абитуриентите, когато тръгват за първи път с несвойствените за тях тоалети. Настроението преди първият си истински бал и радостта от завършването на първият, най-важен етап от живота си – средното образование. Тази вечер, по улиците на града, дефилираха абитуриентите на престижната ПМГ в южния град. С много емоции, бляскави коли и невероятни бални тоалети, те демонстрираха невероятно въображение и вкус към модния дизайн – както момичетата, така и момчетата. Редовните „кибици“ по абитуриентските дефилажи коментираха, че абитуриентите тази вечер демонстрират подчертан вкус и почти пълна липса на кич и пошлост за разлика от някои предходни години. А на „холивудската пътека“, абитуриентите на гоцеделчевската гимназия, бяха посрещнати с несравнима емоция

Екипът на топ преса пожелава на всички абитуриенти здраве, късмет, и успешна кариера в избраната от тях професия.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ