Свържете се с нас

Таблоид

Черни магии уморили Зейхан Ходжа от Годешево

Публикувано

на

Той придоби популярност с правене и разваляне на магии. Починал в съня си и според близки до него ставало въпрос за инфаркт.

Последно името на Зейхан Ходжа се завъртя при развалянето на черните магии, намерени в гробищата на селата Дъбница и Хвостяне.

Хиляди хора в област Благоевград са ползвали неговите услуги, а според мълвата той имал и мастити клиенти в София, на които твърдеше, че е развалял направени от друг магии.

Зейхан оставил три деца и вдовица. Новината за неговата кончина разтърсила региона около Годешево.

Имало и хора, които веднага видели пръст на Всевишния, който според тях прекратил дните на ходжата заради порочната му дейност. Както е известно, Коранът отрича ходжи джинджии, какъвто бил Зейхан, и правенето на магии. Дали пък всичките магии, минали през ръцете на Зейхан, не го стигнали, питат се местните. Местните говорят, че приживе Зейхан тънел в лукс, правейки луди пари от страха на хората.

В гаража му имало три джипа, децата му ги карали и живеели на широка нога. Тарифите на Зейхан Ходжа стигали тавана. Негови познати говорят, че неврокопски бизнесмен му плащал по 300 лева на седмица да му чисти негативната енергия от злобата и завистта на хората, за да не умре или не се разболее./pirinsko.com/

коментара

Таблоид

Днес е Световен ден на безследно изчезналите деца

Публикувано

на

Голяма част от тези деца са жертва на криминално престъпление

Денят 25 май се чества по инициатива на Европейската федерация на безследно изчезналите деца и децата жертви на сексуално насилие. От 2003 г. на този ден светът демонстрира съпричастност с близките на изчезнали и отвлечени деца.

Голяма част от тези деца са жертва на криминално престъпление, а роднините им нямат никаква информация за тяхната съдба. Целта на този ден е, освен да се подкрепят близките на тези деца, и да се популяризира дейсността на различни организации, които се опитват да помогнат.

Съществуват бази данни с информация за изчезнали деца, а експертите са разработили и специални програми за състаряване, с помощта на които се изготвят актуални портрети на деца, изчезнали преди години. Всяка година криминалистите в България работят по поне 50 случая на изчезнали деца.

Малко известно е, че в ЕС от 2007 г. има гореща телефонна линия за деца в риск или деца, жертва на тормоз или насилие. Номерът е 116 000. Той до момента е активен в държавите членки Белгия, Дания, Гърция, Франция, Унгария, Италия, Холандия, Полша, Португалия, Румъния и Словакия и др. , както и у нас. Информация може да бъде подавана за деца от цяла Европа.

Според проекта. горещата линия трябва да заработи във всички страни от общността. Страните, получили през 2011 г. последно предупреждение, че телефон 116 000 не действа напълно, са Австрия, България, Германия, Естония, Ирландия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Словения, Финландия, Чехия и Швеция.

България се включва за пръв път през 2010 г. в отбелязването на Международния ден на безследно изчезналите деца, организиран у нас от Европейската федерация за изчезнали и сексуално насилвани деца.

E79 News

коментара

Продължете с четенето

Новини

Съветникът Рашко Динков от ОБС Благоевград над закона!

Публикувано

на

За пореден път хванат в нарушение, ооо… извинете това не е нарушение! Той е съветникът Рашко Динков от ОБС Благоевград, той е над закона… На една от снимките се вижда и полицейски автомобил които отминава нарушителя. Често новото BMW на г-н Динков е паркирана пред Банка ДСК, Бизнес център Благоевград на бул. „Свети Свети Кирил и Методий“. Там няма паркомясто, колата просто е паркирана и се разчита на това че шефа на „Паркинги и гаражи” Васил Атанасов е разпоредил, че колите на Денков са в графа <Недосегаеми> Видимо и патрулките го отминават, така че ние можем само да ко покажем в рубриката „Нагли шофьори от Югозапада“…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

   

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ