Младежите от ГЕРБ Гоце Делчев с новоизбраният си председател Георги Джойкев, с цветя и внимание към възрастните хора от Дома за стари хора на 8-ми Март

Младежите от ГЕРБ Гоце Делчев, днес в едно с избраният си преди дни нов председател, Георги Джойкев поздравиха по случай 8 март не само жените, а всички обитатели от Дома за стари хора в града.

Със цвете, уважение и внимание към възрастните дами от Дома, младежите ги поздравиха за празника и им пожелаха здраве и спокойни старини.

Най-скъпият подарък който поднесоха на възрастните хора днес младите хора от ГЕРБ Гоце Делчев бяха вниманието и благата раздумка  заради които на лицата на възрастните хора разцъфнаха усмивки с благодарност.

От своя страна те също благодариха за жеста и скромната почерпка на инициативните младежи и им пожелаха да са живи и здрави, да уважават и почитат възрастните и да ги ограждат с повече внимание, въпреки забързаното им ежедневие.

Младите от ГЕРБ получиха от ръководството на Дома и обитателите му и сърдечни покани да им гостуват и за в бъдеще дори и без поводи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене