ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-10 март

Овен

Ще откриете, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият доверен човек, истински приятел и това ще ви накара да погледнете на връзката си от друг ъгъл.

Телец

Близнаци

След събота може да се изправите пред конфликти от емоционален характер. Опитайте се да бъдете търпеливи, особено ако става дума за ревност – само така ще разрешите ситуацията.

Рак

Може би се чувствате емоционално уязвими, но в това не винаги има нещо лошо. Трябва да се отворите за любимия човек, защото само така ще изградите силна духовна връзка.

Лъв

Ако наскоро сте започнали връзка, може да решите това да прерасне в сериозен ангажимент. Очакват ви много емоции, любов и пълноценни моменти с половинката.

Дева

Няма да искате да споделяте какво ви тревожи, а пък половинката няма да е достатъчно търпелива към вас. Трудно ще намирате баланс.

Везни

Ще се чувствате емоционално „пречистени“, сбогувайки се със стари спомени и емоции. Ако вече сте влюбени, очаквайте връзката да се задълбочи.

Скорпион

Скорпионите ще се почувстват вдъхновени от половинката си. Не само ще сте на едно мнение по всички въпроси, което ще ви кара да вярвате, че имате бъдеще заедно.

Стрелец

Обвързаните Стрелци ще преминат през спорове, в които ще се състезават за надмощие с половинката. Няма да не сте в състояние да постигнете съгласие по важните казуси, така че по-добре на започвайте спор.

Козирог

Комуникацията ще върви „по вода“. В резултат на това с половинката ви може да имате вдъхновяващ разговор, който ще изясни някои важни въпроси.

Водолей

Това може да се окаже уикенд, променящ живота ви – не само в любовта, но и изобщо. Ключово за това ще се окаже емоционалното ви „събуждане“, изяснявайки някои важни въпроси.

Риби

Малко разтревожени може да се окажат представителите на зодия Риби. Ако имате притеснения относно любовта, добре е да ги обсъдите с половинката или с близък приятел.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене