Жена от Дупница заяви пред камера, че ще сложи край на живота си!

Топ Преса и предаването „НЕУДОБНИТЕ“ са последната надежда на нашата читателка, която потърси Методи Байрактарски за да сподели за своите проблеми.

Дами и господа, представям  Ви една жена от Дупница. Няма да споменаваме името й, защото тази жена има проблем. Тя реши да го сподели с Топ Преса и предаването Неудобните и ние и даваме думата.

– Добър ден. Моят проблем е, че съм жена под домашно насилие от три години. От сестра ми и от племенника ми. За да стигна до тук значи на мен ми е вече дошло до гуша от тях. Първоначално през 2015 година проблема започна от там, че юли месец 2015 година получаваме писмо от НАП, че майка ми дължи над 4000 лв. Попитах сестра ми и майка ми защо са тези пари. Те не ми обясняват нещата. Януари 2016 година аз завеждам преписка в прокуратурата в Дупница, където преписката се гледа от прокурор Кожухарова. Вместо тя да направи проверка и да види в НАП как стоят нещата, тя явно нещо има връзки със сестра ми и се съюзяват двете и отиват при психиатър в Дупница. Аз никога не съм ходила при него, но те изваждат документ, че съм луда от 20 години и лекувана там. Това е пълна лъжа. От там тръгнаха и другите проблеми. След като са разпитвали сестра ми в полицията относно моята жалба за тази голяма сума, която майка ми дължи, тя представя това медицинско. Изкарва ме луда. След това полицаят и мен ме разпитва и ми казва, че има медицинско, че съм луда. Пожелах да го видя. Действително имаше приложено медицинско удостоверение, че съм лекувана 20 години при психиатър. Това са пълни лъжи….

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене