Общинските структури на БСП в Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча провеждат номинационни събрания за кандидати за евродепутати

От събота общинските ръководства на БСП в Хаджидимово, Гърмен, Гоце Делчев и Сатовча стартират провеждането на общински конференции с активите си за номиниране на кандидати за евро депутати.

Сред предложенията да представители на БСП в ЕП са Елена Йончева, Петър Корумбашев, Момчил Неков, Деница Златева, Ирина Бокова и др.

Общинските конференции се провеждат след събранията на местните организации на БСП по населени места. Одобрените кандидатури  ще бъдат на база гласуванията и събралите най-много гласове от предложените кандидатури, на местните и общинските конференции.

Така за събота е насрочена общинската конференция на БСП в община Хаджидимово, в неделя общинска конференция за номиниране на кандидатите за Европейския парламент ще бъде проведена в община Гърмен.

В понеделник на 11 март в залата на НТС от 18 часа е насрочена конференцията на социалистите от община Гоце Делчев, а на 15 март в петък общинска конференция и номинации за кандидати за евро депутати ще проведе и структурата на община Сатовча.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене