Запалиха гумите на автовоза на Росен Христов от Хвостяне

Следователи и полицейски спецове от РУ Гоце Делчев работят по установяването на причините  на странен пожар в автовоз  в гърменското село Хростяне , както и  нанесените  щети в следствие на пожара .

Сигнала за пожара е подаден в РСПБЗН-Гоце Делчев около 01:16 часа вчера . Екип от огнеборци  и местни жители са се отзовали  и са погасили пламъците . Автовозът е бил празен и сутринта е трябвало да пътува за Италия .

Разследването продължава .

В гърменското село Хвостяне хората  са категорични ,че пожарът  е умишлен. Благодарение на бързата реакция на живеещо семейство в къщата до която е бил паркиран автовоза запалените умишлено две  гуми са били погасени . Риска според хората  да пламне къщата до паркирания  автовоз е бил огромен .

Иначе собственика на  голямото возило  е от Хвостяне –  Росен Христов . Той се занимавал с внос на коли от Италия  и на сутринта  е трябвало да пътува . До подпалените гуми са намерени запалени парцали напоени с бензин ,споделиха  запознати от Хвостяне  с категоричното мнение ,че подпалвачът не е от  селото им .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене