Наградиха победителите в тенис турнира „Неврокоп опън“ в Гоце Делчев (ВИДЕО)

На връх националния празник, трети март, се играха финалните срещи в третото издание на открития турнир по тенис на корт, „Нерврокоп опън 2019“ в Гоце Делчев

Станалият вече много популярен турнир сред любителите на този красив спорт в Югозападна България е съвместна организация при сътрудничеството между община Гоце Делчев и „ТК Самандови“. За първи път, турнирът се провежда в спортна зала „Неврокоп арена“ в Гоце Делчев. За третото си издание, турнирът привлече 26 участника, като освен от Гоце Делчев, в турнира се включиха и тенисисти и от Сандански, Перник, Благоевград и София.

Състезателите бяха разпределени в два потока, като на финала във втори поток се бориха за първото място Внеса Пилева от Благоевград и Нора Ловкова. Победител в атрактивната среща в Ванеса Пилева. В „тежкия сблъсък“ на финала във втори поток, майсторство и сила мериха Чавдар Стоичков от Перник, срещу съгражданинът му Чавдар Иванов. Иванов преодоля трудно съпротивата на Стоичков и грабна шампионската титла.

Да уважат турнира, в модерната спортна зала „Неврокоп арена“ бяха кмета на община Гоце Делчев, Владимир Москов, председателят на общинския съвет, Ангел Гераксиев и народният представител от Гоце Делчев от квотата на БСП, Богдан Боцев. Да връчи купите и наградите на вице-шампионите в турнира бе предоставено на председателят на местния парламент, Ангел Гераксиев, а честта да закачи медалите и да връчи купите на шампионите в третото издание на „Неврокоп опън 2019“, бе предоставена на кмета Владимир Москов.

За да ознаменуват финала на турнира и за празнично настроение по повод трети март, огромна торта във формата на тенис игрище, бе предоставено от „ТК Самандови“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене