СКАНДАЛ! Цял чувал лични данни и информация за пациенти на доктор Устаилиева изхвърлени на вторични суровини във фирма Феникс – Гоце Делчев!

Това е само малка доказателствена част с която разполагаме!

Тревожен сигнал дойде преди броени минути от ръководството на фирма Феникс – Неврокоп – Гоце Делчев, управители и собственици на базата за изкупуване на вторични суровини при гробищата в града. Оказа се, че преди броени минути служители на фирмата констатирали, че в пункта за изкупуване на хартия, има цял чувал с амбулаторни листове, документи с информация и лични данни на пациенти на местният лекар доктор Устаилиева.

„Ако човек се порови може да разбере доста за много хора от Гоце Делчев и региона. Как ли са попаднали тук? Това е незаконно!“ Възмущават се служители на фирмата. Случаят е скандален, унизителен за всички пациенти. Какво правим ако тези документи попаднат в недобосъвестни ръце, представете си някой жител на град Гоце Делчев, осъмне с кредит или като управител на фирма с дългове. Топ Преса разполага с доказателствен и снимков материял. Настояваме за моментално разследване на случая, ще сигнализираме и комисията за защита на личните данни. В боклуса се въргаля информация, която може да бъде използване срещу много хора в град Гоце Делчев и региона. Очакваме и отговори от доктор Устаилиева, как информация за нейните пациенти е попаднала в боклука.

Очаквайте продължение…. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене