А сега някой да каже как е по-правилно, пътRт, или пътЕт? питат учители от Рибново и Дебрен за неграмотно написаната табела на спреният път Рибново – Осеново

Табела, че пътя Рибново – Осеново е спрян и не работи на който е изсипан един самосвал пясък за да спира движението днес, стана хит в социалните мрежи.

Освен че хората питат защо пътя е спрян, но и питат кой написа толкова „грамотно” обозначителната табела забита в  пясъка.

„Пътят е спрян заради сигнал подаден до прокуратурата от евродепутата Асим Адемов” е отговора от общинската администрация в Гърмен. От ведомството съобщиха, че е започнала поредната проверка за законността на пътя и причините защо той от толкова години не е пуснат в експлоатация. „Проверявани сме за пътя Рибново –Осеново много пъти и то от различни институции на най-високо ниво. Предоставили сме цялата документация както за тази проверка, така и за предходните. Представили сме и проведените от 2015-та  година до сега процедури, които сме предприели от общинска администрация Гърмен”, обясни проблема и кмета Минка Капитанова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене