Вижте гаджето на хаджидимовската звезда Евдокия Попадинова

Американски млад бизнесмен гушка българската звезда в женския футбол Евдокия Попадинова. Това разкри самата тя. 22-годишната нападателка печели приза за футболистка №1 у нас три поредни години.

„Да, имам си приятел! Той е американец бизнесмен, въпреки че е доста млад. Наистина е страхотно момче. Разбира натоварения ми график и прави всичко възможно да се съобрази с програмата ми. Дори идва на повечето ми мачове, въпреки че е доста зает с неговия си бизнес“, признава родената в град Хаджидимово Еви.

От няколко години тя учи и живее в Америка. Попадинова е част от състава на „Флорида Гълф Коуст Юнивърсити“, където е на пълна стипендия. Именно покрай спорта се запознава с любимия си мъж. Двамата до този момент успяваха да прикриват връзката си. За първи път красивата българска спортистка показва снимка с гаджето. Той я целува палаво, докато двамата се плацикат в джакузи, а Попадинова е видимо щастлива. Футболистката не крие, че си мечтае да води луксозен начин на живот, а женският футбол не носи достатъчно приходи за това.
Любопитно е, че Еви често получава неприлични предложения от… жени. В нейния спорт има доста лесбийки, които си умират да се озоват заедно с българката под душа.

„Случвало се е да получавам интимни предложения от други футболистки. Не си падам по такава любов“, категорична е голмайсторката. Нейният най-голям секссимвол е Кристиано Роналдо и тя е луда по него. Поради тази причина Еви залага на здрави тренировки във фитнеса. Тя вече е направила страхотни плочки на корема, с които се гордее. Също така не крие, че се храни здравословно.

След края на футболния сезон Попадинова възнамерява да доведе американеца в България. Тя ще го покаже за първи път на родителите си в Хаджидимово. Нейният баща е треньор по футбол и й дава първите уроци с топката.

Добромир Добрев

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене