Задигнаха автомобил в Банско, полицаите намериха наркотици у крадците, 22 годишен от Роман задържан в Благоевград с опиати и канабис

В РУ-Банско е получен сигнал за това, че за времето от 23:30 часа на 25.02.2019г. до 06:30 часа на 26.02.2019г. в Банско е отнет противозаконно лек автомобил „Сузуки Витара“, паркиран в района на площада в града.

След проведените незабавни издирвателни мероприятия, автомобилът е открит изоставен на улица в града и са установени извършителите на деянието, а именно: И.Ч. на 34г.от гр.Добрич и М.М. на 23г.от гр.Батановци.

В хода на работата по случая е извършена и проверка в жилището в Банско, обитавано от автоапашите, където са намерени и иззети: около 4,5 грама канабис и 1 бр. хапче, реагиращо положително на метаамфетамин. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

Вчера, полицейски служители на сектор „ПКП“ при ОДМВР-Благоевград, със заповед за задържане до 24 часа, са задържали 22 годишния П.К. от гр.Роман.

В стая в Благоевград, обитавана от същия са намерени и иззети: около 30 бр. таблетки, реагиращи положително на опиат и около 3,1 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. По случая е образувано бързо производство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене