За пета поредна година ученици от Корница участват в състезанието по правопис на Английски език- Spelling Bee 2019

ОбУ „Св.П. Хилендарски“ в гоцеделчевското село Корница, е едно от малкото училища в България, което за пета поредна година участва в състезанието по правопис на Английски език- Spelling Bee 2019.

Състезанието ще се проведе на 01.03. /петък/ от 16:00ч. в ОбУ „Св. П. Хилендарски“ с. Корница и в него участие ще вземат 26 отлично подготвени ученика на възраст от 9 до 14 години,  които в продължение на четири месеца се подготвяха усилено в часовете за консултации по английски език. Общият брой на думите за училищния кръг на състезанието е 500.

„Всяка седмица учениците получаваха списък с 50 думи, които се учиха и упражняваха на правилен правопис и превод, наред със задължителното учебно съдържание” споделиха от ръководството на школото в Корница убедени че децата са отлично подготвени за надпреварата в петък и както всяка година ще са сред най- добрите.

За окуражаване и подкрепа на участниците в състезанието ръководството на училището кани да присъства родители и приятели и всички заедно да споделят знанията и емоцията на на талантливите участници в престижното състезание от Корница.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене