/ВИДЕО/ С изразителна победа 41:27, отборът на КХ „Пирин“ Гоце Делчев, победи в неделя ХК на НСА, София

С разгромяваща победа, 41:27, отборът на хандбалния клуб „Пирин“, Гоце Делчев, се наложи над гостуващият отбор на хандбален клуб на Национална спортна академия, София, в редовен мач на първенството в „А“ републиканска хандбална група. „Очаквах малко по-оспорван мач, но нашия отбор превъзхождаше този на НСА във всяко едно отношение. Дадох възможност на всички млади състезатели да играят над 20 минути което само по себе си говори за класата на двата отбора“, каза старши-треньора на пирин, Никола Пиргов.

„Искам да благодаря а вашата медия, може би от името на всички треньори, която дава възможност на нас, треньорите да си кажат мнението за хадбалната игра и конкретно за мачовете. Гоце Делчев е единственото място където се дава възможност на треньорите да говорят. А за мача, какво да ви Кажа? Имаме затруднения през новия сезон. Отборът ни е изграден изцяло от млади и неопитни играчи. А сега, през втория полусезон отборът на Гоце Делчев е може би най-ръстов, добри вратари имате, смятам, че нашият имаше затруднение и не можахме да се противопоставим на стрелбите на Миро Златков, на Добри и на Гочето“, каза старши наставникът на отбора на НСА, доц. Емил Аврамов.

Пълен запис на забележителната среща между хандбалните отбори на „Пирин“, Гоце Делчев и този на столичния отбор на НСА, и всичко какво казаха двамата наставници след мача, Топ Преса предлага на многобройните почитатели на красивия спорт.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене