Лидера на ДПС Мустафа Карадайъ празнува със свои членове и симпатизанти 29-я рожден ден на ДПС Благоевград във Вълкосел

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ  вчера присъства на тържеството по случай 29-ия рожден ден на ДПС Благоевград, което се проведе в сатовчанското село Вълкосел. Домакини на  празненството бяха областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, кметът на община Сатовча Арбен Мименов и учредителите на ДПС от областта Айруш Хаджи и Исмет Даилов.

На мероприятието присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк, народните представители Елхан Кълков, Имрен Мехмедова, Танер Али и Ихсан Хаккъ, членове на ЦОС на Младежко ДПС и кметовете на общините Белица, Якоруда и Гърмен – Радослав Ревански, Нуредин Кафелов и Минка Капитанова.

В емоционалното си слово пред пълният ресторант с членове и симпатизанти на ДПС от цялата област , Карадайъ говори за историята на  ДПС  като подчерта че е в партията от самото й основаване . За стягане на редиците и масово участие както в евровота така и в изборите за местна власт призова още  ДПС лидера на  Рожденият ден на  партията в област Благоевград  които бе отпразнуван с богати трапези , наздравици , призиви за победа и  музика .

 

По случай  рожденият ден   на ДПС –Благоевград  който бе отпразнуван във Вълкосел,  на  празничен   разширен областен съвет се събраха и структурите на  Благоевградското младежко областно ръководство .

Форума се проведе   проведе в рамките на двата почивни дни в хотелски комплекс „Дъбраш“ а в него участие взеха над 200 младежи от цялата област .  Домакини на разширеният областен съвет на МДПС  бяха кмета на община Сатовча  Арбен Мименов  и народния представител Елхан Кълков тъй като мероприятието  се проведе на  територията на община Сатовча .

Към форума на младежите от ДПС  в област Благоевград се присъединиха и лидерите  , кметовете и  народните представители които  присъстваха и на   Рожденият ден  на  областното ДПС във Вълкосел .

Това е първият  голям политически форум на ДПС  с който де факто лидерите , народните представители  и кметове на общини и населени места от област Благоевград  стартираха мероприятия по затягане на дисциплината и преброяване на членската маса  в областта в подготовка за  предстоящите  евро избори и изборите за местна власт  които ще се проведат  през тази година . На младежите  бяха дадени и необходимите инструкции  как да се работи с хората по време на кампаниите за евро парламент и местни власти и как да направят така че повече хора да  отидат до урните .

На разширеният младежки   областен съвет  в хотелски комплекс “Дъбраш”, ораторите наблегнаха и на темите  за бъдещето на ЕС, мястото  на ДПС  и ролята на партията в процесите, които се случват в България, Европа и света.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене