Кметът на Община Белица Радослав Ревански се чувстваше горд от многобройното присъствие от хора на празника в Семково

Събитието уважиха Илхан Кючюк – Евродепутат  от ДПС и зам.  председател на групата на Алианса на либералите и демократите  в Европа.

Народните представители от ДПС Елхан Кълков Благоевград, Имрем Мехмедова – Търговище, Танер Али –  Търговище и Иксан Халил- Разград, както и Народният представител от „Коалиция за България„ Николай Бошкилов.

На събитието присъстваха и проф. Георги Михов – Ректор на Технически университет- София и проф. Иван Марков – Ректор на „УАСГ – София, Ведат Хюсеин – председател на Областния съвет на ДПС – Благоевград, Минка Капитанова – кмет на Община Гърмен и цялото ръководство на младежкото ДПС – София.

В ски слалома в категория момчета от 10 до 18 години „Купата на кмета“ грабна Мратин Чорбаджиев. Второто място зае Стефан Донев и на трето място се класира Божидар Мадолев. В същата категория – момичета на първо място е Петя Иванова, на второ място Йоана Вълканова и на трето – Венелина Саева.

В категория мъже-жени  над 18 години, купата на кмета взеха студентите Стефан Стоичков и Елена Станишева. Вторите места заеха Камен  Стоянов и Деница Каменова и на трето място се класираха  Илиян Георгиев и Стела Попова.

В категория от 6-до 10 години момичета-момчета на първо място се класираха Кристина Мавродиева и Симеон Дамянов. На второ място са Илияна Вълканова и Алекс Чорбаджиев и на трето място Добряна Коцакова и Сава Топалов.

Стотици се забавляваха по време на зимен празник в Семково снимка 1

Стотици се забавляваха по време на зимен празник в Семково снимка 2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене