КРЕСНЕНСКА ЗВЕЗДА налазен от мацки в Сардиния

Кирил Десподов официал­но подписа с новия си отбор „Каляри“ и вече побърква мацките в Италия. 22-годиш­ният български футболист веднага хвана окото на ня­кои от най-популярните топ­модели на Ботуша.

Той ще се състезава на остров Сардиния, който се слави със своите местни красавици. Във фенските форуми на на „червено-сини­те“ Десподов се е превърнал в тема №1. Някои привърже­нички дори побързаха да го обявят за новия секссимвол в отбора.

Роденият в малкото град­че Кресна талант в момента е сериозно обвързан. Той почти не се отделя от га­джето си Веселина, която е щерка на банкерката Цвете­лина Бориславова. Все още не е ясно дали богаташката ще последва своя любим в новата му италианска аван­тюра.

В същото време мъжеме­лачките на Апенините вече се облизват за българския мачо. От остров Сардиния е една от най-популярни­те италиански сексбомби. Джорджия Палмас е луда по футболисти и рядко про­пуска да удари този, когото си набележи. Тя следи мачо­вете на местния „Каляри“, но любимият й отбор е „Милан“, като дори работи като воде­ща в клуб­ната телевизия на италианския гранд. Очаква се Десподов да играе срещу „росо­нерите“ на митичния стадион „Сан Сиро“ ид­ната неделя вечер.

Палмас е истинска фурия и сменя трофеите си в кревата един след друг. Списъ­кът с бивши­те спортисти на Джорджия е дълъг. Брюнетка­та ходеше с италианския екснационал и секссимвол Бобо Виери. След него вършачката имаше връзка с футболиста Давиде Бом­бардини, от когото роди дъщеря. Миналата пролет Палмас забърса поредното си гадже. Това е бившата плувна звезда на Апенините Филипо Манини, като двама­та демонстрираха чувствата си публично. „Той ме поко­ри с тирамису, което беше направил за рождения ми ден“, каза моделката. Въпре­ки че му е кака, Палмас със сигурност ще следи изкъсо изявите на Десподов срещу „Милан“.

На остров Сардиния е израснала и друга световноизвестна моделка. Става въ­прос за Мелиса Сата, която на 7 февруари ще чукне 33 години. Красавицата също си пада по футболисти, но сърцето й вече е заето. Тя е съпруга на новото попълнение на „Барселона“ Ке­вин-Принс Боатенг. В последно време има­ше слухове, че двамата имат сериозни проблеми. На този етап съпрузите отричат кате­горично, че са пред раздяла.

Футболист №1 на Бълга­рия за 2018 година Деспо­дов предизвика фурор по време на представянето си в град Каляри. Доскорошната звезда на ЦСКА-София беше купен от новия си клуб за 4,2 милиона евро.

„Знаех за „Каляри“. От ма­лък съм фен на италианския футбол. Много харесвам Франческо Тоти, но той има­ше различни характеристи­ки. По-скоро имам сходства в стила с Кристиано Ронал­до“, прояви самочувствие Десподов.

С ДЖИП ЗА 100 БОНА БРЪМЧИ ДЕСПОДОВ

Мощен бял мерцедес под­кара Футболист №1 на Бъл­гария за 2018 година Кирил Десподов. Най-скъпият ро­ден играч не слиза от новата си придобивка.

Роденият в град Кресна Десподов е луд по скъпите автомобили. Преди това той търкаляше тъмносиньо ауди А6 с благоевградска регис­трация.

Навремето фолкзвездата Нелина изпя парчето: „Бял мерцедес ме преследва в живота и неизменно след мене върви. Бял мерцедес пак ми грабва окото, но не продавам любов за пари“. А това явно напълно описва си­туацията около Кирчо.

При него всичко в мо­мента е мед и масло. Ос­вен че спечели най-цен­ния индивидуален приз у нас, утвърди се като титуляр в националния, искан е от редица европейски клубове, но в личния живот също му върви. Освен новия джип Десподов е щастливо влю­бен във Веселина – щерката на банкерката Цветелина Бориславова. Любопитното е, че той рядко я вози. При­чината е, че приятелката му си има нает собствен личен шофьор.

Десподов показа за първи път джипа си по време на изслушването в сградата на БФС в Бояна през декември. Тогава той бе привикан за­ради скандал с вратаря Ге­орги Петков, който впослед­ствие остана на второ място в класацията Футболист на годината. След това Деспо­дов дойде с луксозното во­зило и на самата церемония, като паркира на площад „Ба­тенберг“. Белият мерцедес е модел ML 350 и струва 100 хиляди лева.

Кирил понякога си има и помощник-шофьор, който да се грижи за джипа. Това е неговият брат Димитър, с ко­гото са неразделни. Митко е гадже с бившата балерина на Слави Трифонов – Герги­на. Двойката също подкре­пи Десподов, докато той бе обявен за №1 във Военния клуб в столицата. След това именно Димитър от­кара мерцедеса на брат си. Футболистът пък отпраши в неиз­вестна посока с га­джето си Веселина и нейния шофьор.

На този етап на­ционалът и мили­онерската щерка ня­мат намерение да се женят. Кирил е само на 22 години и е ам­бициран да се съсре­доточи върху футболната си кариера. „Обичам я и съм си­гурен, че тя също ме обича. Но няма да се женим“, при­знава футболистът, струващ 4 милиона евро.

Ралица Василева

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене