Хороскоп за 16 февруари

ОВЕН

Денят ще е ус­пе­шен, ако вни­ма­тел­но пла­ни­ра­те не­ща­та. На ра­бот­но­то си място се със­ре­до­то­че­те за справ­яне със за­дъл­же­ния­та. Не се разс­трой­ва­те за дре­бо­лии. Ако не сте вни­ма­тел­ни към нас­трое­ние­то на близ­ки­те си, дей­ствията ви мо­же да се объ­рнат сре­щу вас. Не ви зап­лаш­ва ни­що, свър­за­но с про­фе­сио­нал­на­та ви ан­га­жи­ра­ност.

ТЕЛЕЦ

В съ­бо­та пос­тъп­вай­те пра­вил­но при раз­ре­ша­ва­не на спор­ни въп­ро­си. Спаз­вай­те пра­ви­ла­та, до­вър­швай­те всич­ко, с кое­то се зае­ме­те, и ува­жа­вай­те хо­ра­та, с кои­то сте про­фе­сио­нал­но ан­га­жи­ра­ни, кол­ко­то зас­лу­жа­ват. Ще по­лу­чи­те но­ви­ни за не­що, на кое­то тол­ко­ва мно­го сте раз­чи­та­ли.

БЛИЗНАЦИ

Днеш­ния ден е бла­гоп­рия­тен за ре­ша­ва­не на въп­ро­си, свър­за­ни с ка­рие­ра­та. На някои пред­стои някак­ва из­ява пред пуб­ли­ка, бъ­де­те уве­ре­ни, че всич­ко ще бъ­де ус­пеш­но. Глав­но­то е да из­яснява­те всич­ко на раз­би­раем език, за да не се тълку­ват ду­ми­те ви двоя­ко. В от­но­ше­ния­та с лю­би­мия ви чо­век нап­ра­ви­те ра­зу­мен ком­про­мис.

РАК

За ва­шия лю­бим чо­век днес ще бъ­де дос­та труд­но да до­гон­ва мис­ли­те ви. Пос­та­рай­те се да го раз­бе­ре­те, та ма­кар то­ва и да бъ­де с някак­во за­къс­не­ние. Не се при­тесн­явай­те да раз­го­вар­яте с не­го, с цел из­яснява­не. Не­ка сам да ви­ди, че не ви е без­раз­лич­но как­во го ин­те­ре­су­ва. Зас­лу­жи­ли сте си по­чив­ка и за­то­ва й се нас­лаж­да­вай­те.

ЛЪВ

В съ­бо­та сут­рин­та ще има­те крат­ка сре­ща с не мно­го прия­тен чо­век, кой­то ще ви на­ка­ра да се за­мис­ли­те за бъ­де­ще­то си. Наб­лю­да­вай­те сла­бос­ти­те на дру­ги­те, то­ва ще ви по­мог­не да пре­цен­ява­те си­туа­ции­те по-доб­ре и да взе­ма­те пра­вил­ни ре­ше­ния. Ва­ша­та дип­ло­ма­тич­ност ще до­ка­же своя­та пол­за, ко­га­то за­поч­не­те да ана­ли­зи­ра­те как­во сте пос­тиг­нали.

ДЕВА

Днес е ид­еа­лен ден да из­ме­ри­те своя ус­пех, за­то­ва не жа­ле­те вре­ме­то си, за да се ог­ле­да­те и да оце­ни­те си­туа­ция­та. С бе­зуп­реч­ния си усет ще мо­же­те да оп­ре­де­ли­те кои проек­ти са пред за­вър­шва­не и кое в да­де­ния мо­мент се нуж­дае от ва­ше­то вни­ма­ние. Прия­те­ли ще се дър­жат по нес­вой­ствен на­чин пред­вид близ­ки­те ви взаи­моот­но­ше­ния.

ВЕЗНИ

Неут­ра­лен ден от всяка глед­на точ­ка ос­вен ро­ман­тич­на­та, къ­де­то влия­ние­то на по­зи­тив­ни­те тен­ден­ции ще бъ­де осе­зае­мо. В съ­бо­та ще мо­же­те да ре­ши­те мно­го лич­ни проб­ле­ми, ако се от­не­се­те към тях се­риоз­но, а не ос­тав­яте не­ща­та на са­мо­тек. В об­щу­ва­не­то с лю­би­мия чо­век из­бягвай­те не­дом­лъв­ки­те.

СКОРПИОН

Пос­тъп­ки­те на Скор­пио­ни­те не ви­на­ги са оце­не­ни от об­кръ­жа­ва­щи­те по дос­той­нство, но в съ­бо­та няма да тър­пи­те кри­ти­ки и да ви учат как да жи­вее­те. Оба­яние­то ви е неот­ра­зи­мо и ни­кой не мо­же да му ус­тои. Оча­квай­те но­ви за­поз­нанс­тва, приз­на­ния и ро­ман­тич­ни ув­ле­че­ния. Се­риоз­ни раз­го­во­ри е по-доб­ре да во­ди­те из­вън до­ма си.

СТРЕЛЕЦ

Чувс­тва­те приб­ли­жа­ва­не­то на се­риоз­ни про­ме­ни, но не сте уве­ре­ни, че те са ви необ­хо­ди­ми. Оби­чай­на­та ре­ши­тел­ност мо­же да ви из­не­ве­ри и да се ока­же­те склон­ни да раз­мишл­ява­те за ми­на­ло­то, а не да дей­ства­те и да вър­ви­те нап­ред. Пред някои се от­кри­ват ин­те­рес­ни въз­мож­нос­ти, въз­пол­звай­те се от тях.

КОЗИРОГ

Не си зас­лу­жа­ва днес да си спомн­яте за ми­на­ло­то и за свои­те пре­диш­ни от­но­ше­ния с близ­ки, род­ни­ни и прия­те­ли. То­ва би поп­ре­чи­ло да из­граж­да­те свое­то нас­тоя­ще и бъ­де­ще с лю­би­мия. Ос­та­ве­те спо­ме­ни­те за по-ста­би­лен пе­риод. Про­тег­не­те ръ­ка за по­мощ на хо­ра, кои­то под гне­ва крият своя­та сла­бост.

ВОДОЛЕЙ

Тру­ден ден за Во­до­леи­те, мо­же би и кри­ти­чен за някои в про­фе­сио­на­лен план. От­ла­га­те дос­та дъл­го ре­ша­ва­не­то на някои проек­ти, кои­то са важ­ни от глед­на точ­ка на биз­нес съд­ру­жие. Ако вле­зе­те в кон­фликт с на­чал­ни­ци­те си, ще нав­ре­ди­те са­мо на се­бе си, но и на лю­бим чо­век. Пос­та­рай­те се да стъ­пи­те на си­гур­на поч­ва с то­чен до­го­вор .

РИБИ

Денят е сло­жен и про­ти­во­ре­чив. Ще се на­ло­жи да се прис­по­соб­ява­те към об­стоя­телс­тва­та, да се по­мир­ява­те с неиз­беж­но­то и да пра­ви­те ком­про­ми­си. Да нас­тоя­ва­те на свое­то е без­смис­ле­но и да­же опа­сно. Днес си­туа­ция­та изи­сква от вас гол­яма гъв­ка­вост и сго­вор­чи­вост.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене