Свържете се с нас

Политика

Кметът на община Белица назначи 30 лица с увреждания

Публикувано

на

Кметът на община Белица назначи 30 лица с увреждания за срок от 2 години в изпълнение на проект „Обучение за заетост“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“.

Работните места са съобразени със здравословното състояние на хората. Това е единствената възможност на хората в неравностойно положение за получаване на заетост. В скоро време се очаква да бъдат назначени още 70 броя хора с увреждания.

Проект „Обучения за заетост“ дава възможност за интегриране на неактивни и безработни лица с увреждания.

„Това е една добра възможност за хората в неравностойно положение да се почувстват пълноценни и желани в обществото“, сподели кметът на община Белица Радослав Ревански.

pirinsko.com

коментара

Политика

16 % от избирателите в община Гоце Делчев вече са гласували

Публикувано

на

16% са към 12:30 часа избирателите от община Гоце Делчев който вече са упражнили своето право на вот. За момента няма констатирани нарушения в изборният процес в община Гоце Делчев.

 В секционните комисии  гласуването преминава спокойно, няма и образувани опашки, съобщават от партийните щабове.

коментара

Продължете с четенето

Политика

Изборният ден в Кюстендилско преминава в спокойна обстановка

Публикувано

на

Изборният ден в Кюстендилско започна в 07.00 часа. Няма регистрирани сериозни нарушения на обществения ред преди началото на изборите.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес на денонощната телефонна линия 02/982 22 32 и на e-mail izbor@mvr.bg.

Създадена е организация и сектор  „Български документи за самоличност“  и служителите в районните управления ще работят днес до 19.30 часа, а заявления за издаване на документи ще се приемат до 19.00 ч. Те ще издават  удостоверения (за изгубени/ откраднати/ повредени/ унищожени лични карти и документи с изтекъл срок) с оглед на упражняване на избирателните права на гражданите. До днес са издадени 26 лични карти на граждани, които са подали заявления през миналата седмица.

От полицията припомнят, че в изборното помещение не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите.

Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане на начина на гласуване.

Служителите на Министерството на вътрешните работи се намесват за възстановяване на реда, когато това е необходимо и има съответно решение на избирателната комисия.

Предприети са всички необходими мерки за охраната на обществения ред, пожарна безопасност и осигуряване на спокойно протичане на изборния ден.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ