С оферта от 50 800 лв. ЕООД “ЕСА Образователен център Витоша „поема обществена поръчка за оценка на потенциала на Геопарк“ Хаджидимово “

Община Хаджидимово  сключи договор с ЕООД „ЕСА  Образователен център Витоша“  за изпълнение на обявената от  администрацията обществена  поръчка с предмет „ Оценка на потенциала на Геопарк “Хаджидимово „като социално икономическа ,културно – образователна и туристическа даденост,и територия за отдих и възстановяване“ .

Дружеството , “ЕСА Образователен център Витоша“ е било единствен кандидат  явил  се на конкурса  и след изчакване на  необходимото  според закона време , комисията с председател Зейнепа Халилова Мейзинева  е пристъпила към отваряне на офертата . В представената оферта , въпросното дружество е предложило ценово предложение  за изпълнение на обществената поръчка в размер на 50 800 лева без ДДС и 60  д60 лева с ДДС , която е била приета от комисията с предписание , кмета на община Хаджидимово да подпише договор за изпълнение с „ЕСА- Образователен център Витоша „ ЕООД .

Обстоятелството ,че провежданата обществена поръчка за избор на възложител , посредством  събиране на оферти с обява , реда и условията за която са регламентирани в глава 26-„ от ЗОП, попада в обхвата на процедурите по смисъла на чл.18,ал.1 от ЗОП , а по характера си представлява  особен ред за възлагане на обществени поръчки по чл.,20,ал.3 от с.з., които изключват възможността за обжалване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене